Kuinka kauan seksi kestää?

Jokainen pari pyrkii kokemaan elävän orgasmin seksin aikana. Yhdynnän kesto ei riitä monille, mikä johtaa tyytymättömyyteen. Kuinka pidentää seksiä? Etsitään vastausta seksologiassa ja ihmisen psykologiassa.

Mitä sukupuolen kestoa pidetään normaalina?

Miesten yhdynnän kesto on keskimäärin 7-14 minuuttia. Naiset arvioivat yhdynnän normaalin keston ennen siemensyöksyn alkamista keskimäärin 11 minuutiksi. Siemensyöksyn alkamiselle ei ole ajallisia kriteerejä. Joissakin tapauksissa yhdyntä voi kestää alle 1 minuutin ja tyydyttää molempia kumppaneita. Joten jos seksikumppanit ovat tyytyväisiä yhdynnän kestoon, ei ole yleistä puhua ennenaikaisesta siemensyöksystä, mikä tarkoittaa, että hoito ei ole tarpeen. Ennenaikaiselle siemensyöksylle ei ole olemassa vakiomääritelmää. Maailman terveysjärjestön määritelmän mukaan siemensyöksyä (siemensyöksyä), joka tapahtui aikaisemmin kuin 1 minuutti lain alkamisen jälkeen, voidaan kutsua ennenaikaiseksi. Suhteellinen ennenaikainen siemensyöksy tapahtuu 1-3 minuuttia yhdynnän alkamisen jälkeen. Kirjallisuuden mukaan yhdynnän keskimääräisen keston tulisi olla 5-7-10 minuuttia. ”Ennenaikaisesta siemensyöksystä” on useita käsitteitä: ennenaikainen siemensyöksy, ennenaikainen siemensyöksy, nopeutettu siemensyöksy, nopeutettu siemensyöksy.

Miehen elämänlaatuun kohdistuvan vaikutuksen voimakkuuden vuoksi ennenaikainen siemensyöksy ei ole millään tavalla huonompi kuin erektiohäiriöt (impotenssi). Läheisten suhteiden ongelmien joukossa ennenaikainen siemensyöksy on kaukana viimeisestä. Tilanteen toivottomuuden tunne ja kyvyttömyys saada tyydytystä seksisuhteista johtavat usein perhekonflikteihin, suhteiden hajoamiseen ja usein masennukseen miehillä.

Mitkä tekijät vaikuttavat yhdynnän kestoon

Sekä psykologisilla tekijöillä – stressillä, tyytymättömyydellä kehoosi – että ulkoisilla olosuhteilla voi olla vaikutusta. Esimerkiksi pienet lapset talossa. Lisäksi fysiologisilla tekijöillä, kuten iällä ja erilaisilla seksuaalisilla häiriöillä, on merkittävä vaikutus.

Joten kun vanhenet, saatat löytää seuraavat:

 • Tarvitset enemmän aikaa kiihottuaksesi;
 • sinun on vaikeampi saada ja ylläpitää erektiota;
 • hormonaaliset muutokset ovat johtaneet emättimen kuivuuteen tai heikentyneeseen libidoon.

Seksuaalisiin häiriöihin kuuluu esimerkiksi miesten ennenaikainen ja viivästynyt siemensyöksy. Ensimmäisessä tapauksessa siemensyöksy tapahtuu liian nopeasti, toisessa tapauksessa kuluu kuitenkin liian paljon aikaa tai sitä ei ole ollenkaan.

Mitkä ovat ennenaikaisen siemensyöksyn syyt?

On psykogeenistä, orgaanista ja yhdistettyä nopeutettua siemensyöksyä. Miesten yhdynnän keston lyheneminen voi tapahtua useista syistä. Yleisimmät niistä ovat:

 • Tarttuva – urogenitaalisen kanavan tulehdussairaudet (eturauhastulehdus, virtsaputki, vesikuliitti, kollikuliitti);
 • Terskan peniksen lisääntynyt herkkyys;
 • hormonaaliset häiriöt (testosteronin aineenvaihdunta);
 • Varhaiset seksuaaliset kokemukset, ratkaisemattomat avioliitto-ongelmat, epätavalliset tilanteet;
 • jännitys, ärtyneisyys ja kokemuksen puute siemensyöksyn hallitsemisesta seksuaalisen toiminnan alussa;
 • ahdistus, pelot ja tapa nopeaan siemensyöksyyn yhdessä epäsuotuisten olosuhteiden kanssa sukupuoliyhteydessä tai kumppanin hyposeksuaalisuudessa;
 • Seksuaalisen kanssakäymisen tai itsetyydytyksen alhainen tiheys, mikä johtaa liialliseen seksuaaliseen kiihottumiseen;
 • Fobiat, neuroosit, esimerkiksi yleinen oireyhtymä pakonomaisesta epäonnistumisen odotuksesta (yhdellä epäonnistumisella oli voimakas emotionaalinen vaikutus, ja mies odottaa sen toistoa ensi kerralla);
 • Psykofysiologinen: Psykogeeninen varhainen siemensyöksy on jo tehostettu fysiologisella tasolla – refleksin muodostuminen, joka edistää siemensyöksyn ja orgasmin varhaista alkamista.

Diagnoosi ja hoito (sukupuoliyhdistyksen lisääntynyt kesto).

Ennenaikaisen siemensyöksyn onnistunut hoito riippuu suoraan tämän taudin syyn pätevästä diagnoosista ja määrittämisestä.

Asiantuntijat käyttävät perinteisesti erittäin tehokasta integroitua lähestymistapaa miesten seksuaalisen toiminnan palauttamiseen, joka koostuu:

Diagnoosi ja hoito (sukupuoliyhdistyksen lisääntynyt kesto).

Ennenaikaisen siemensyöksyn onnistunut hoito riippuu suoraan tämän taudin syyn pätevästä diagnoosista ja määrittämisestä. Korkeasti koulutetuilla lääkäreillä – ”uuden poliklinikan” asiantuntijoilla on monen vuoden kokemus seksuaalisen toiminnan onnistuneesta palauttamisesta eri ikäryhmien miehillä, myös ulkomaisilla. Lääketieteellinen keskus on varustettu nykyaikaisilla laitteilla tämän taudin kehittymisen syiden ja kattavan hoidon syiden määrittämiseksi. Jokaiselle potilaalle luodaan tutkimustulosten mukaisesti yksilöllinen hoitosuunnitelma ja dynaaminen seuranta hoitotulosten seurannalla. Keskuksemme ominaisuus on monimutkainen terapeuttinen ja diagnostinen toimenpide, jonka tarkoituksena on poistaa taudin syy eikä sen oireet.

Erityisesti ”uuden poliklinikan” urologisen osaston asiantuntijat käyttävät perinteisesti erittäin tehokasta integroitua lähestymistapaa miesten seksuaalisen toiminnan palauttamiseen, joka koostuu seuraavista:

 • taudin aiheuttaneiden urogenitaalisen alueen tarttuvien ja tulehduksellisten sairauksien hoito (eturauhastulehdus, kollikuliitti, virtsaputki jne.);
 • seksuaalinen, psykologinen, käyttäytymisterapia, itsesäätelymenetelmä ja häiriötekijämenetelmä, joka koostuu siitä, että mies muodostaa miehessä selkeän tunnistamisen tunteista, jotka edeltävät orgasmin alkamista, ja kyvystä hallita tätä prosessia eri tekniikoilla;
 • Huumeiden helpotus, jos terskan penis on yliherkkyys;
 • huumeiden vastaanotto ja käyttö yhdynnän pidentämiseksi;
 • hormoniaineenvaihdunnan (yleensä testosteroni) palauttaminen, jos tämä on tämän tilan syy;
 • fysioterapeuttisten toimenpiteiden suorittaminen nykyaikaisilla lääkinnällisillä laitteilla: laserhoito, magneettikenttähoito, siemennesteen alueen hoidon stimulointi dynaamisilla virroilla, eturauhanen värähtely ja muut;
 • Urologin dynaaminen seuranta hoitotulosten seurannalla, siihen liittyvien asiantuntijoiden kuulemisilla (käyttöaiheesta riippuen), mukaan lukien psykoterapeuttinen.

Tämä lähestymistapa varmistaa hoidon korkean tehokkuuden ja miehen seksuaalisen toiminnan täydellisen palauttamisen.

Huumeet yhdynnän pidentämiseksi

Joskus ennenaikaiseen siemensyöksyyn liittyy riittämätön erektio. Tässä tapauksessa mies voi tuntea tahattoman halun lopettaa nopeasti sukupuoliyhteys, joka näyttää hänestä olevan huonompi. Lääkärisi voi suositella lääkkeitä, jotka auttavat parantamaan erektiota.

Nämä lääkkeet toimivat, kun mies on seksuaalisesti kiihottunut. Niiden avulla voit tehdä erektiosta vakaamman ja suorittaa toistuvan yhdynnän, mikä on tärkeää ennenaikaisen siemensyöksyn ongelman kannalta.

 Miehet voivat käyttää tabletteja samanaikaisiin sairauksiin. Esimerkiksi näitä lääkkeitä on mahdollista ottaa miehillä, joilla on valtimoverenpainetauti, Parkinsonin tauti, masennus, diabetes, eturauhasen leikkauksen jälkeen jne. Joka tapauksessa lääkäri määrittää mahdollisuuden ottaa lääkkeitä tietylle taudille.

Tutkimukset osoittavat, että PDE-5-estäjien pitkäaikaisessa käytössä jotkut miehet osoittivat alempien virtsateiden paranemista (epämukavuutta virtsaamisen aikana) sekä erektiotoiminnan ja yleisen elämänlaadun paranemista.

Pitkäaikainen sukupuoliyhteys seksin aikana saavutetaan integroidulla lähestymistavalla.

Ratkaisu ennenaikaisen siemensyöksyn ongelmaan on kussakin tapauksessa yksilöllinen. Keskinäinen tuki ja keskinäinen ymmärrys kumppaneiden välillä ovat erittäin tärkeitä. Vuodepotilaan sairauksien sulkemiseksi pois ja optimaalisen hoito-ohjelman valitsemiseksi tarvitaan lääketieteellinen kuuleminen.

Muita tapoja pidentää seksiä ja pidentää sen kestoa

Pidä pitkä esileikki

Miehen on melkein aina helpompi saavuttaa orgasmi kuin naisella. Jos kumppanisi kärsii ennenaikaisesta siemensyöksystä, anna kumppanillesi pitkä esileikki. Hyväilyt ennen yhdynnän alkua innostavat naista niin paljon kuin mahdollista ja lisäävät samanaikaisen orgasmin mahdollisuutta.

Suositeltava: Selvitä, mitkä hyväilyt innostavat kumppania; pidentää rakkauspelien aikaa; Älä ole laiska ja tuo iloa kumppanillesi. Jos nainen tuntee orgasmin lähestymisen esileikin kautta, miehen on lopetettava stimulaatio ja aloitettava yhdyntä.

Käytä puristustekniikkaa

Puristustekniikassa sukupuolen aikana peniksen manipuloinnin suorittaa nainen. Jotta kumppanit eivät kokisi hankaluutta, on parempi käyttää pakkaustekniikkaa pelin osana. Samalla miehen on täysin luotettava naiseen ja ehdotettava, mikä puristusvoima auttaa häntä estämään siemensyöksyä. Kumppanin ei pitäisi nähdä tällaisia manipulaatioita fyysisenä harjoituksena. Seuraa tekniikkaa lempeillä sanoilla, kevyillä suudelmilla, lempeillä hyväilyillä. Jos nainen on tehnyt kaiken oikein, erektio vähenee.

Hallitse stop-start-tekniikka

Psykologian ja sosiologian tohtori, kirjailija Robert Crooks, suosittelee kirjassaan ”Seksuaalisuus” urologi James Semansin kehittämää ”stop-start” -tekniikkaa. Crookes kirjoittaa, että tekniikan avulla mies voi tutkia orgasmia edeltäviä tuntemuksia ja hallita siemensyöksyä.

Tekniikan ydin on, että kumppani tuo miehen orgasmiin, mutta stimulaatio pysähtyy, kunnes tunteet ennen siemensyöksyä laantuvat. Tunteiden vähenemisen jälkeen peniksen stimulaatiota jatketaan.

Samanlainen tekniikka soveltuu myös naisten orgasmin viivästymiseen. Jos nainen tuntee purkauksen lähestymisen klitoriksen voimakkaan stimulaation aikana, miehen tulee lopettaa silittäminen ja siirtyä muiden kehon osien hiljaiseen silittämiseen tai lempeään suutelemiseen. Viivästyttämällä naisten orgasmia voit lisätä kumppanin kiihottumista ja tuntemuksia läheisyyden huipulla.

Anna uusia tuntemuksia erikoistyökalujen avulla

Erikoistyökalut auttavat paitsi pidentämään yhdyntää myös monipuolistamaan seksiä ja mahdollistavat pelin elementtien lisäämisen suhteisiin.

Kumppanit yhdistävät usein voiteluaineiden käytön seksileluihin. Esimerkiksi erektiorenkaat auttavat viivästyttämään orgasmia ja parantamaan huomattavasti kumppanin tuntemuksia.

Mies voi pidentää yhdynnän kestoa pitkittyneiden keinojen avulla. Nykyään seksiteollisuus tarjoaa kaikenlaisia anestesiatuotteita. Se vähentää peniksen herkkyyttä ja viivästyttää siemensyöksyä.

Kun joitakin sumuttimia oli käytetty kolmen kuukauden ajan, orgasmin viive kasvoi 36 sekunnista (yhdynnän kesto ennen tutkimusta) 228 sekuntiin. Lisäksi 62% vastaajista totesi, että orgasmin kirkkaus kasvoi.

Tutki kehoasi

Itsetyydytys auttaa sinua oppimaan hallitsemaan naisten orgasmia ja miesten siemensyöksyä. Sen avulla mies ja nainen voivat tunnistaa ja hallita tunteita, jotka edeltävät siemensyöksyä tai orgasmia.

Monilla miehillä on parempi siemensyöksyn hallinta, jos he masturboivat muutama tunti ennen seksiä. Aviomies:

 • lievittää seksuaalista jännitystä;
 • saa psykologista ja fysiologista rentoutumista;
 • tulee rauhallisemmaksi ja varautuneemmaksi;
 • seksuaalisen kiihottumisen tason parempi hallinta.

Sekä mies että nainen, joka on itsetyytyväisyyden prosessissa, tutkivat tunteitaan ja tuntemuksiaan. Tämä auttaa määrittämään ja sitten kertomaan kumppanille, mitkä hyväilyt nopeuttavat orgasmin alkamista. Kehosi tunteminen antaa sinun hallita siemensyöksyn/orgasmin lähestymistapaa täydellisen yhdynnän aikana.

Harjoittele lantionpohjan lihaksia

Lantion lihasten kouluttaminen auttaa pidentämään yhdynnän aikaa ja voimistamaan tunteita nautinnon huipun aikaan. Urologi ja andrologi Giuseppe La Pera julkaisi PubMedissä tulokset viisivuotisesta tutkimuksesta, jossa hän totesi lantionpohjan lihasten työn vaikutuksen yhdynnän kestoon.

Koulutuksen kautta 54% vastaajista oppi pidentämään siemensyöksyn aikaa. Alle 35-vuotiaiden miesten ennenaikaisen siemensyöksyn paranemisaste oli 65%. Heistä tuli itsevarmempia, pelko olla antamatta iloa naiselle väheni, orgasmin kirkkaus kasvoi.

Joissakin tapauksissa yhdynnän pidentämiseksi tarvitaan lääkkeitä, jotka asiantuntija määrää potilaan perusteellisen tutkimuksen jälkeen.

Jos haluat pidentää ja lumota seksiä, kuuntele asiantuntijoiden suosituksia. Ne auttavat paria pidentämään aikaa siemensyöksyn alkamiseen ja nostamaan miehen ja naisen välisen seksuaalisen suhteen korkeammalle tasolle.

Varoitus! Materiaali on tarkoitettu vain tiedoksi. Sinun ei pitäisi turvautua siinä kuvattuihin hoitomenetelmiin kuulematta lääkäriä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.