Kuinka kauan seksi yleensä kestää?

Harmonia seksielämässä on hyvin monimutkainen termi. Ja tämä riippuu useista tekijöistä: psykologisesta mielialasta, sopivasta ympäristöstä ja tietysti yhdynnän kestosta. Viimeksi mainittu kysymys on useimmiten epäilyksen aihe. Loppujen lopuksi 10 minuuttia riittää jollekin, ja jopa tunti ei riitä jollekin.

Eri ikäryhmissä yhdynnän kesto on erilainen: murrosiässä se voi kestää pidempään, koska murrosikä ei ole vielä täydellinen. 22-vuotiaana kesto alkaa laskea, mutta 26 vuoden kuluttua se jatkuu uudelleen. Tämä johtuu siitä, että iän myötä miehen jännittävyys vähenee. Samalla normin käsite tässä asiassa on hyvin epämääräinen. Loppujen lopuksi se on erilainen kaikille.

Yhdynnän normaali kesto

Määrittäessään normia yhdynnän ajaksi tutkijat ja lääkärit rikkoivat kirjaimellisesti keihäitä ja keskustelivat siitä, mitä aikaa voidaan pitää normaalina. Tehtiin useita tutkimuksia, joiden tulokset yrittivät määrittää tuloksen. Loppujen lopuksi joku vahvistaa käsitteen koko yhdynnän kestosta kokonaisuutena – hyväilyjen ja suukkojen alusta erektion alkuun loppuun, mutta jollekin kesto lasketaan suoraan prosessin mukaan. Asiantuntijoiden tekemissä tutkimuksissa on käytetty kitkavaihetta keston pohjana. Sitä arvioitiin siitä hetkestä, kun penis asetettiin emättimeen, siemensyöksyn hetkeen. Lisäksi otettiin huomioon kitkan määrä tänä aikana. Tämän seurauksena paljastui keskimääräisiä tilastotietoja, joiden mukaan seksuaalinen kosketus naisen kanssa miespuolisilla koehenkilöillä kesti 5-10 minuuttia. Sanoivat urologit.

Mikä määrittää yhdynnän keston

Samoissa olosuhteissa kunkin parin yhdynnän kesto riippuu suoraan miehen ja naisen käyttäytymisestä ja mielialasta.

Muuten, yksi tärkeimmistä tekijöistä on kuukautiskierron tyyppi, jossa nainen löytää itsensä. Esimerkiksi syklin toisessa vaiheessa – 14. – 16. päivänä – naisella on enemmän iloa, koska hän ovuloi sillä hetkellä.

Liian pitkä yhdyntä, joka kestää yli 15 minuuttia, väsyttää yleensä sekä miestä että naista. Eikä sekään ole hyvä. Siksi sinun ei pitäisi keinotekoisesti pidentää prosessia ottamalla pillereitä tai muita lääkkeitä. Varsinkin jos naispuolelta ei ole valituksia ja kaikki epäilyt tulevat vain miesten puolelta.

Ensimmäisen yhdynnän kesto voi olla pidempi. Mutta tämä johtuu naisen jännittävyydestä, jonka keho ei voi suunnata itseään ensimmäistä kertaa. On pidettävä mielessä, että ensimmäistä kertaa joka tapauksessa, vaikka kaikki tapahtuisi keskinäisessä yhteisymmärryksessä ja empatiassa, on kehon stressi. Yhdynnän kesto ja kesto voivat pidentyä merkittävästi tässä vaiheessa. Tämän seurauksena ensimmäinen vaikutelma voidaan muodostaa väärin, ja tämä vaikutelma taistelee ihanteesta.

On myös muistettava, että sen terveys tai ongelmat voivat vaikuttaa prosessin kestoon. Siksi kannattaa antaa alennus, jos yksi kumppaneista on sairas, on kokenut paljon stressiä, hänellä on ongelmia työssä ja paljon muuta. Vain rakkaus ja kiintymys auttavat korjaamaan tilanteen.

Avain onnistuneeseen sukupuoliyhteyteen on välttämättä oltava arkuus ja halu antaa kumppanillesi miellyttäviä hetkiä. Älä asu siihen, että jokin ei toimi. On parempi auttaa miestäsi rakkaudella ja kiintymyksellä

Muuten, lääkärit huomauttavat, että päinvastoin, naisen tulisi olla imarreltu, jos mies siemensyöksyy säännöllisesti hänen kanssaan sängyssä paljon aikaisemmin kuin normi on todennut . Tämä osoittaa yleensä, että mies on liian intohimoinen tuohon naiseen. Tämän seurauksena kaikki prosessit aktivoituvat ja prosessi on nopeampi. Lisäksi pienen tauon jälkeen voit siirtyä eteenpäin ja palauttaa asian loogiseen loppuun normalisoidussa ajassa.

Asiantuntijat suosittelevat myös kiinnittämään huomiota siihen, mitä mies keskeytti yhdyntöjen välillä. Esimerkiksi, jos hän ei ole harrastanut seksiä kuukauteen tai pidempään, siemensyöksy tapahtuu tahattomasti suuruusluokkaa nopeammin. Ja tämä ei ole poikkeama normista.

SUKUPUOLEN NORMAALI KESTO

Sukupuoliyhdistyksen normaalin keston katsotaan olevan 3,5-10 minuuttia. Seksologit sanovat, että jos sukupuoli kestää yli tunnin (kyllä, näin tapahtuu myös, älä ylläty), sillä on kielteinen vaikutus kehoon: molempien kumppaneiden sydän ja verisuonet altistuvat valtavalle stressille liiallisen yhdynnän aikana, ja urospuoliset vas-deferenit voivat tukkeutua ja aiheuttaa tulehdusta.

Hämmästyttävä tosiasia, mutta seksologit ovat löytäneet yhteyden terveen sukupuolen keston ja miehen iän välillä. Kun mies vanhenee, yhdynnän kesto lyhenee hitaasti, ja 22-23-

vuotiaana se on minimaalinen eli 1,5 minuuttia. 24 vuoden kuluttua yhdynnän kesto kasvaa vähitellen, kun seksuaalinen jännittävyys vähenee ja mies voi hallita itseään.

KUINKA KAUAN ENSIMMÄISEN SUKUPUOLEN PITÄISI KESTÄÄ?

Ensimmäinen sukupuoli ei yleensä aiheuta tunteita, paitsi kipua, nöyryytystä, hermostuneisuutta ja kumppanit saavat miellyttäviä tuntemuksia vain hyväilyjen kautta. Ottaen huomioon, että ensimmäinen sukupuoli vaatii valmistelua ja pitkää esileikkiä, sen pitäisi kestää tavallista pidempään. Sinun täytyy valmistaa kumppanisi, ei olla kova ja rakastava.

Missään ei ole standardeja ensimmäisen yhdynnän kestolle. On okei, jos kuulut tavanomaiseen 3.5 minuutin neitsytyksen purkamiseen, mutta yhdyntä voi kestää jopa 20 minuuttia, jos sinulla on ongelmia neitsyen vähentämisen kanssa. Ja se on okei.

Ole valmis siihen, että neitsyenpoistoa ei välttämättä tapahdu ensimmäistä kertaa, ja toista, että sinun on syvennettävä ensimmäistä yhdyntää useiden vierailujen aikana.

Ensimmäisellä miespuolisella sukupuolella kaikki on paljon yksinkertaisempaa. Ja koska he eivät voi tehdä paljon, kumppanin on oltava valmis erittäin nopeaan sukupuoliyhteyteen, joka kestää harvoin yli 2 minuuttia.

KUINKA KAUAN TERVE SEKSI KESTÄÄ

Olemme havainneet, että seksiväsymys tekee yhteistyötä yli 20 minuutin ajan, mutta joidenkin tutkimusten mukaan terveen seksin tulisi kestää vähintään 31 minuuttia.

Tällä hetkellä vapautuu hormoneja, jotka tuhoavat vapaita radikaaleja, mikä estää monien sairauksien kehittymisen, mukaan lukien:

  • päänsärky;
  • Kivulias premenstruaalinen sykli;
  • Kosmeettiset ongelmat (iho, hiukset);
  • flunssa ja SARS;
  • liikalihavuus;
  • kuukautiskierron rikkominen;
  • gynekologiset sairaudet;
  • Psykologiset ongelmat;

Se on erinomainen aivohalvauksen ja korkean verenpaineen ehkäisy, koska se normalisoi verenpainetta.

Kuinka käsitellä lyhyttä yhdyntää

Ennenaikaisen siemensyöksyn hoito alkaa syiden määrittämisestä. Vain tällä tavalla on mahdollista korjata tilanne ja pidentää merkittävästi yhdyntää. Diagnoosi sisältää yleensä andrologin tai urologin ulkoisen tutkimuksen, peräsuolen tutkimuksen, ultraäänen ja tietysti testit (veri, virtsa, hormonitestit). Lääkärin harkinnan mukaan voidaan määrätä myös muita testausvaihtoehtoja.

Tuloksesta riippuen voit aloittaa hoidon. Joten jos koko ongelma on fyysisissä vaivoissa, esimerkiksi urogenitaalialueella, riittää, että otat erityisiä lääkkeitä, ja kaikki toimii. Jos syyt ovat luonteeltaan psykologisia, niitä on käsiteltävä muilla menetelmillä. On mahdollista, että sinun on otettava yhteyttä psykologiin tai seksologiin.

Joka tapauksessa hoidon aikana mies tarvitsee kiireellisesti rakkaan vaimonsa tukea. Loppujen lopuksi tänä aikana hänen on ymmärrettävä, että hän hyväksyy hänet kaikilta ja on valmis elämään hänen kanssaan riippumatta siitä, mitä. Muuten, lääkäreiden mukaan tämä luottamus auttaa ratkaisemaan ongelman paljon nopeammin.

Miesten seksuaalisuuden ikänormit

Miehen sukupuoliyhdistyksen tiheys liittyy suoraan hänen ikäänsä. Seksuaalinen aktiivisuus johtuu androgeenien tuotannosta, kroonisten sairauksien esiintymisestä ja yleisestä tilasta. Fyysinen ja henkinen terveys riippuu säännöllisestä läheisyydestä.

Seksuaalinen käyttäytyminen määräytyy sosiaalisten ja biologisten näkökohtien yhdistelmällä iästä riippuen. Murrosiälle on ominaista fysiologisten tekijöiden vallitsevuus. Nuorten seksuaaliseen käyttäytymiseen vaikuttavat sosiaaliset normit ja henkilökohtaiset mieltymykset. Seksuaalisen kypsyyden alkamisen jälkeen yhdynnän esiintymistiheyteen vaikuttavat yhtä lailla fysiologiset ja sosiaaliset näkökohdat. Joillakin miehillä edistystä havaitaan usein 30-vuotiaana. Seksiä tapahtuu lähes päivittäin; tämä voi kestää jopa 40 vuotta. Toiset kokevat tänä aikana laskua, joka vahvistuu vuosi vuodelta; Pitkät tauot ovat tapa. 45-50 vuoden kuluttua tarve ja ennen kaikkea kyky vastaanottaa ja toimittaa seksuaalista nautintoa määräytyy suurelta osin elämäntavan mukaan.

Ensimmäinen jakso (15-25 vuotta)

Säännellyn seksielämän alkaessa halusta tulee ainakin mitattavissa: keskimäärin mies haluaa harrastaa seksiä 12 kertaa viikossa ja haaveilee tulla asiantuntijaksi mahdollisimman pian. Näistä syistä nuoret miehet yrittävät vaihtaa mahdollisimman monta kumppania. Harvat ihmiset tässä iässä ajattelevat sukupuolen laatua. Ilo on samanlainen kuin nälkäisen henkilön, joka on saanut pussin evästeitä: aloittelija lopettaa yhdynnän hyvin nopeasti (yleensä 5 minuutin kuluttua), mutta hetken kuluttua hän on valmis syöksymään takaisin intohimojen altaaseen.

Toinen jakso (25-40 vuotta)

Myrskyisen nuoruuden jälkeen 25–40-vuotiaana tietty kylläisyyden tunne alkaa, seksuaalisen aktiivisuuden asteittainen väheneminen alkaa. Muut prioriteetit tulevat esiin: haluan tehdä uran, ostaa hyvän auton, omistautua lapsen kasvattamiseen.

Tänä aikana miehillä on vähemmän todennäköisesti rakastajia (ellei suhteessa vaimoonsa ole vakavia ongelmia). Seksiä pidetään vakiona 1-3 kertaa viikossa. Monet alkavat arvostaa niitä asentoja, joissa aloite on naisen puolella.

Jos perhe-elämä ei ole vielä kehittynyt tässä iässä, mies rakentaa uraa, työskentelee ja odottaa kärsivällisesti, että todella palkitseva vaihtoehto ilmestyy horisonttiin. Harvemmin halutaan päästä lyhytaikaisiin suhteisiin, pelätään saada sukupuolitauteja (sukupuolitauteja). Ilman suurta haittaa fyysiselle ja henkiselle terveydelle tämän ikäryhmän edustaja voi elää keskimäärin kuusi kuukautta ilman seksiä.

Kolmas jakso (40–53-vuotiaat)

Elämä on taas kirkasta. Seksi on etualalla. Tässä iässä miehestä tulee todellinen ässä. Nyt hän haluaa monipuolistaa seksielämäänsä paljon. Seksuaalinen ahneus hukuttaa hänet. Tilastojen mukaan neljäsosa tämän ikäisistä miehistä haaveilee muuttaa elämäänsä alkuunsa ja jättää siksi perheen. Monilla on yksi tai jopa useampi rakastaja ja he ovat yleensä paljon nuorempia kuin he itse. Sama ikä ei yleensä liity sukupuoleen. Voimaa on vielä paljon, mutta aktiivisen elämän loppu näyttää olevan aivan nurkan takana.

Tässä ikäryhmässä on eniten kokeneita miehiä. He muuttavat taitavasti seksin kauniiksi seikkailuksi ja nauttivat siitä itse. Toisin kuin pojat, he haluavat määrittää, mitä epätavallisia tunteita nainen kokee heidän kanssaan.

Neljäs jakso (55-vuotiaista ja sitä vanhemmista)

Andropause (miehen vaihdevuodet), toisin kuin nainen, tulee melko äkillisesti. Jossain vaiheessa parhaimmillaan oleva mies näyttää vanhemmalta eläkeläiseltä. Seksin laatu muuttuu jälleen. Kiihottuminen kestää pidempään, mutta erektio kestää pidempään. Usein myös niiden toimien määrä, joihin mies pystyy yötä kohti, kasvaa. Ajoittain on ärsyttäviä ja valitettavasti väistämättömiä keskeytyksiä. Pelottava ajatus ponnahtaa esiin: ”Entä jos tänään olisi viimeinen kerta?”

Tässä iässä miehillä on monia komplekseja niiden ulkonäöstä. Näyttää siltä, että kaljupäinen, ryppyinen ja veltto ”isoisä” ei herätä naisessa intohimoa, vaan myötätuntoa ja halua palvella lasillista vettä. Tähän sisältyy pelko sen mokaamisesta. Tämän pelon vuoksi (eikä fysiologian takia!) tapahtuu yleensä sytytysvirheitä.

Vakaan kumppanin läsnä ollessa alle 60-vuotiaat miehet harrastavat seksiä noin kerran viikossa, 60-70 vuotta – keskimäärin kerran kymmenessä päivässä.

70 vuoden kuluttua, kun seksuaalinen toiminta säilyy, vanhemmista ihmisistä tulee hyvin nirsoja naisten alalla. Heitä houkuttelee tuoreus ja nuoruus, pitkät hiukset ja hyvä iho, eikä sillä ole väliä, että uusi kumppani ei ole lukenut tusinaa kirjaa elämässään eikä edes osaa tehdä munakokkelia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.