Kuinka pidentää seksin kestoa miehelle?

Ennenaikainen siemensyöksy on yksi yleisimmistä ongelmista, joihinmiehet vierailevat seksologissa. Se voi johtaa itseluottamukseen ja psykologiseen masennukseen ja edistää myös kumppaneiden välisten suhteiden heikkenemistä.

Tämän ongelman syistä asiantuntijat kutsuvat luontaisia ominaisuuksia. Tämä on serotoniinipitoisuuden väheneminen aivosoluissa sekä  peniksen ihon reseptorien lisääntynyt herkkyys.

On myös hankittuja syitä. Nämä ovat stressi, epätasapainoinen ruokavalio, säännöllisen liikunnan puute ja muut tekijät, jotka voivat heikentää yleistä terveyttä ja vaikuttaa kielteisesti ”miesten vahvuuteen”.

Myös erilaiset sairaudet voivat johtaa ennenaikaiseen siemensyöksyyn: neuroosit, eturauhastulehdus, tartuntataudit jne.

Jos sinulla on ennenaikaisen siemensyöksyn ongelma, on suositeltavaa olla vaivautumatta kysymykseen ”Mitä tehdä yhdynnän pidentämiseksi?” ja ota ensin yhteys lääkäriin. Itsehaku syyt ja itsehoitoyritykset voivat epäonnistua. Ja menetetyn ajan vuoksi diagnoosi ja hoito voivat olla monimutkaisia.

Siksi paras ratkaisu herkän ongelman sattuessa on kääntyä lääkärin puoleen.

Syyt lyhyeen sukupuoliyhteyteen

Joka tapauksessa tällaiset syyt voivat olla erilaisia ja psykogeenisiä, fysiologisia tai patologisia. Yleisimpiä psykologisia tekijöitä ovat:

 • lisääntynyt seksuaalinen jännittävyys (yleensä nuorena);
 • ylityö, pelko, epäluottamus;
 • epäonnistunut seksuaalinen kokemus menneisyydessä;
 • ennenaikaisen raskauden tai infektion pelko;
 • Stressi, neuroosit.

Joskus, paljon harvemmin, sairaudet tai fysiologia vaikuttavat yhdynnän kestoon:

 • peniksen pään lisääntynyt jännittävyys;
 • erektiohäiriöt;
 • selkärangan tai eturauhasen sairaudet;
 • Aivojen paracentral lobulesin oireyhtymä.

Jälkimmäinen patologia ei vaikuta vain sukupuoliyhteyteen. Miehillä on märkiä unia, heillä on muita virtsaamisongelmia. Taudilla on taipumus edetä. Joten jos oireita ilmenee, paras tapa on tutkia niitä ja aloittaa hoito mahdollisimman pian.

Yleiset suositukset

Jos ongelma on ilmennyt, kannattaa aloittaa lääkärintarkastuksella syyn selvittämiseksi ja patologian sulkemiseksi pois. Andrologin, urologin ja seksologin neuvottelut auttavat selvittämään diagnoosin.

Jos patologioita ei löydy ja syy on henkisessä tilassa, kannattaa muuttaa elämäntapaasi: harrastaa urheilua tai levätä enemmän, luopua huonoista tavoista ja muuttaa ruokavaliota.

Tiheästä lateksista valmistetut kondomit, jotka vähentävät herkkyyttä, voivat auttaa nuorta miestä pidentämään yhdyntää.

Haluttaessa ongelma voidaan ratkaista useimmissa tapauksissa – sinun on vain lähestyttävä ratkaisua rakentavasti ja nopeasti.

Psykologiset ja fysiologiset menetelmät yhdynnän pidentämiseksi

 • Tasapainoinen ruokavalio.  Epäterveellinen ruokavalio on yksi suurimmista terveysriskitekijöistä. Ravitseva ruokavalio auttaa sinua tuntemaan olosi paljon paremmaksi. Lääkärit suosittelevat syömään vähintään 5 annosta hedelmiä ja vihanneksia päivittäin, vähentämään sokeripitoisten ruokien määrää ja korvaamaan eläinrasvat kasvirasvoilla (oliivi, pellavansiemenet, sinappi ja muut öljyt, avokadot).
 • Täydellinen uni.  Optimaalinen unen kesto vaihtelee henkilöstä toiseen. Se riippuu iästä, aktiivisuudesta ja muista tekijöistä. Todennäköisesti vähintään 8 tuntia unta yössä edistää voimaasi ja kestävyyttäsi.
 • Säännöllinen liikunta.  Jos haluat tuntea olonsa mukavaksi, ei ole tarpeen harjoittaa ammattiurheilua. Tarpeeksi säännöllisiä kävelyretkiä raikkaassa ilmassa, pyöräilyä, aktiivisia pelejä lasten kanssa.
 • Toistuva sukupuoliyhteys.  Jotkut miehet huomaavat, että lyhyen ensimmäisen yhdynnän jälkeen he ovat melko nopeasti valmiita jatkamaan. Tämä voi olla sopiva tapa pidentää seksin nauttimista tytön tai vaimon kanssa.
 • Herkistävien aineiden käyttö.  Miestä voidaan auttaa käyttämällä voiteluaineita tai kondomeja, joissa on aineita, jotka herkistävät penistä. Uskotaan, että alkoholi toimii samalla tavalla ja antaa sinun pidentää yhdyntää, mutta sitä ei voida kutsua tehokkaaksi avuksi ennenaikaisen siemensyöksyn ongelman ratkaisemisessa. Asiantuntijat suosittelevat pidättäytymistä toistuvasta käytöstäterveysriskien vuoksi.
 • Pidä huolta terveydestäsi.  Jotkut krooniset sairaudet voivat aiheuttaa ennenaikaista siemensyöksyä. Siksi on niin tärkeää kuulla lääkäriä ja suorittaa tarvittavat tutkimukset unihäiriöiden mahdollisten syiden selvittämiseksi ja niiden tehokkaaksi vaikuttamiseksi.

5 tapaa viivyttää siemensyöksyä oikealla lähestymistavalla seksiin

Toistuva yhdyntä

Miehille, joilla on vähän seksuaalista kokemusta tai ensimmäisen yhdynnän aikana kumppanin kanssa, on usein vaikea selviytyä intohimon ja sisäisten tunteiden noususta. Mitä voimme sanoa siemensyöksyn hallinnasta ja viivästymisestä voimakkaimman kiihottumisen hetkellä?!

Jos nainen kohtelee tätä ymmärtäväisesti, on kaikki mahdollisuudet paljastaa pian toisen rikas potentiaali. Ensimmäistä kertaa anna miehelle mahdollisuus nauttia sinusta niin paljon kuin mahdollista, ja ensi kerralla hänen on helpompi pidentää yhdynnän aikaa ennen siemensyöksyä.

Preludit: ennen tekoa ja sen jälkeen

Tätä aihetta ei syntyisi, jos emme tietäisi naisten erityispiirteistä, että he ”heiluvat” pidempään ja saavuttavat orgasmin kuin miehillä. Joten, jos haluat viivästyttää siemensyöksyä ja pidentää yhdyntää ilman pillereitä, sisällytä esileikki ja suuseksi seksuaaliseen ohjelmaan. Joten miehellä on kaikki mahdollisuudet tuoda nainen lähemmäksi huipentumaa tai tuoda hänet lähemmäksi ja antaa hänelle yksi, ellei emätin, sitten klitoriksen orgasmi. Vaikka mies siemensyöksyisi kumppanilta ennen orgasmin alkamista, tämä ei ole hänelle syy lopettaa. Tuo nainen ekstaasiin kädelläsi, kielelläsi tai dildollasi (muuten, ostaa pouponea vankalla cashbackilla).

Kondomit

Usein niiden käyttö vähentää hieman terskan peniksen herkkyyttä tai kumppani kestää pidempään. Mutta on olemassa mahdollisuus vähentää ja pystyttää. Vaihtoehtoinen sukupuoliyhteys kondomissa, jossa on suun hyväilyjä ilman kondomia. Valmista tässä tapauksessa useita ehkäisyvälineitä samanaikaisesti.

Oikea asento

Auttaaksesi miestä kestämään pidempään ja pidentämään yhdyntää, anna hänen ohjata prosessia. Tätä varten mikä tahansa asema on sopiva (paitsi lähetyssaarnaaja, jossa on vaikeinta hallita itseään), jossa hän on ylhäällä: seisoo ja selässä, ”koiratyylinen”, ratsastajan asennossa, jos se on Kumppanin on kätevää hallita kumppanin liikkeitä pitämällä niitä lantion vieressä tai ottamalla asento,  jossa nainen taivuttaa jalkojaan voimakkaasti polville seksin aikana ja heittää hihnat kumppaninsa hartioiden yli ikään kuin ”olkapäälle”.

Naisen tulisi myös oppia tuntemaan kumppaninsa rajat, hidastamaan prosessia ja jopa pysähtymään oikeaan aikaan vähentämään kiihottumista ja vaimentamaan rullaavan ekstaasin voimakkuutta. Katso lisää seksiasentoja seuraavassa seksi-, läheisyys- ja himovalinnassamme.

Sukupuolitiheys

Yritä harrastaa seksiä niin usein kuin mahdollista, tietysti osana libidoasi. Yleensä sinun on vain mentävä pois tavallista pidempään jättääksesi väliin ”eroottisen istunnon”, jota keho näyttää odottavan innolla, koska se tuntuu vahvemmalta ja säteilevämmältä ensi kerralla. Niin kauan kuin et tarkoituksella ”nälkää” itseäsi tai mene ääripäästä toiseen, erektiosi, yhdynnän kesto ja keskinäinen orgasmi ovat kunnossa.

5 tapaa pidentää aikaa harjoituksilla ja tekniikoilla

Kun on kyse sinnikkyydestä ja kyvystä pidätellä oikeaan aikaan, näitä ominaisuuksia voidaan myös kehittää.

Kegel-harjoitukset miehille

Kun amerikkalainen gynekologi Arnold Kegel kehitti harjoitusohjelman naisille perineaalisten ja lantionpohjan lihasten rakentamiseksi, hän osui ”kipeään kohtaan” miehillä, jotka kärsivät ennenaikaisesta siemensyöksystä.

Sen lisäksi, että Kegelin harjoitukset parantavat lisääntymisjärjestelmän terveyttä, ne kouluttavat myös lihasta, joka on erittäin tärkeä miesten seksielämälle – niin sanottu sipuli-sienimäinen lihas peniksen juuressa, joka on vastuussa vakaasta erektiosta ja voimakkaasta siemensyöksystä. Voit määrittää Kegel-lihaksesi, jos yrität kovasti pidätellä virtsaamista – tunne, kun et voi mennä vessaan juuri nyt, mutta haluat todella.

Jos olet tosissasi pitkittämässä yhdyntää ja kehittämässä kykyä hallita siemensyöksyä, yritä tehdä Kegel-harjoituksia säännöllisesti, joista osa voidaan tehdä missä tahansa jamuiden huomaamatta.

Jos harjoittelet säännöllisesti Kegel-ohjelman jälkeen, et vain paranna seksuaalista tehoa, vaan myös opit pidättämään ja parantamaan seksin laatua 3-6 viikossa.

Stop-start-tekniikka

Toinen tunnettu ja tehokas stop-start-tekniikka, jonka on kehittänyt amerikkalainen urologi James Simons. Sen ydin on siinä, että kiihottumisen huipulla oleva mies pidättää siemensyöksyn ja kouluttaa siten seksuaalista kestävyyttä.

Laitetaan koko ”i” heti – start-stop-tekniikassa ei ole mauttomuutta eikä mitään omahyväisyyttä. Päinvastoin, tavoitteena on kasvattaa miehessä vertaansa vailla oleva rakastaja, joka pystyy tuomaan pitkäaikaista nautintoa rakkaalle vaimolleen.

Koko harjoitusjakso tiivistyy yhteen harjoitukseen – peniksen itsestimulaatioon, joka muuttuu monimutkaisemmaksi jokaisen vaiheen aikana ja jota täydentävät jotkut elementit.

James Simonsin ”Stop Start” -järjestelmän mukaisten säännöllisten harjoitusten avulla mies voi oppia hallitsemaan siemensyöksyä 2-10 viikossa.

”Purista” -tekniikka

Puristus- tai peniksen puristustekniikan kauneus on, että sitä voidaan käyttää jopa yhdynnän aikana. Toisin sanoen voit esikouluttaa niin paljon kuin haluat, tärkeintä on, että se on hyödyllinen eikä näytä itsetyydytykseltä. Mutta epäilemättä on miellyttävämpää harjoitella kumppanin kanssa.

Missä ja milloin puristaa? Kiinalaisen teorian mukaan yhdynnän aikana juuri silloin, kun laava purkautuu. Mies, joka hengittää syvään, painaa vasemman kätensä sormilla kirjaimellisesti 3-4 sekuntia samanaikaisesti kivespussin ja peräaukon välistä pistettä, niin sanottua sukuelinten pistettä VC1. Tämä auttaa viivästyttämään siemensyöksyä ja jatkamaan rakastelua, eikä miehen tarvitse poistua emättimestä, menettää yhteyttä naiseen tai jopa omistaa sitä ongelmiinsa.

”Seksin mestareiden” kehittämän länsimaisen puristustekniikan mukaan kuuluisa amerikkalainen seksologi William Masters ja hänen avustajansa Virginia Johnson tällä hetkellä ennen orgasmia, kun he tuntevat siemensyöksyn lähestymisen, painavat miestä itseään tai hänen kumppaniaan yhdessä pohjaan tai pään alle 3-4 sekunnin ajan (missä on suitset). Se mahdollistaa myös siemensyöksyn viivästymisen ja heikentää erektiota 10-30%.

Voit toistaa toimenpiteen niin monta kertaa kuin haluat, kunnes molemmat kumppanit sulautuvat ekstaasiin. Kun hän ”lieventää” itseään tällä tavalla, on tärkeää, että mies ymmärtää, että hän voi hallita siemensyöksyä ilman pillereitä: nopeuttaa tai hidastaa orgasminsa alkamista miellyttääkseen kumppaniaan.

Taolainen tekniikka

Voit hallita seksuaalista energiaa seksin aikana paitsi ”ruuvipenkillä”, myös erityisellä liikkeiden yhdistelmällä. Taolaisen tekniikan mukaan vuorottelemalla kitkaa tietyn järjestyksen kanssa miehellä on kaikki mahdollisuudet viivästyttää siemensyöksyä ja pidentää yhdynnän aikaa. Lähestymistavan ydin on pitkien ja lyhyiden eteenpäin suuntautuvien liikkeiden vuorottelu:

 • Kolme matalaa ja yksi syvä liike;
 • Viisi matalaa ja yksi syvä kitka;
 • Yhdeksän matalaa ja yksi syvä.

Ihannetapauksessa yhdynnän aikana tulisi olla jopa 81 tällaista liikettä. Eli toista muutossykli noin 4 kertaa. Kun tunnet siemensyöksyn lähestymisen, poista penis, mutta siten, että se pysyy 2-3 cm sisällä.

Jooga

Kutsu mies joogaamaan yhdessä, erityisesti tantraa. Tantrakäytännöt opettavat kumppaneita hallitsemaan hengitystään, olemaan tietoisia kehostaan yhdynnän aikana ja pidentämään nautintoa.

Jos mies ei pidätä siemensyöksyään naisen orgasmiin asti, mutta samalla sinnittelee kuin ”horjumaton tinasotilas”, syy voi olla naisten libidossa. Joogatunnit opettavat naista rentoutumaan syvästi kehoonsa ja sammuttamaan päänsä kokonaan seksin aikana, mikä on usein syy siihen, miksi hän ei saa orgasmia pitkään aikaan. Ehkä sitten tarvitaan vähän miestä nauttimaan huipentumasta samaan aikaan rakkaan vaimonsa kanssa.

3 tapaa hidastaa orgasmiasi seksituotteilla

Erektionsringe

Yksi suosituimmista seksileluista, ei vain miesten, vaan myös naisten keskuudessa. Selitetään miksi. Erektiorenkaat levitetään peniksen juureen, niillä on ”puristava” vaikutus, kuten William Mastersin ja Virginia Johnsonin tekniikassa (ei vain lähellä päätä, vaan alla) ja stimuloivat verenkiertoa sukupuolielimiin. Toisaalta mies saavuttaa hyvin vakuuttavan erektion laajenemisen, toisaalta jatkuvan puristuksen avulla yhdynnän aikana on mahdollista hidastaa ja viivästyttää miesten orgasmin alkamista,  lisätä sen kitkan kestoa ja siten lisätä naisen nautintoa.

Suihkeet ja voiteluaineet, joilla on pitkäaikainen vaikutus

Jos ennenaikaisen siemensyöksyn ongelma on akuutti ja haluat ratkaista sen kaikin mahdollisin tavoin, yritä käyttää erityistä voiteluainetta tai suihketta, jolla on pidentävä vaikutus pidentäjänä. Pitkävaikutteiset voiteluaineet sisältävät usein mentolia, piparmintun eteerisiä öljyjä ja paikallispuudutuskomponentteja, jotka hieman vaimentavat miesten sukuelinten herkkyyttä, minkä ansiosta voit pidentää yhdynnän aikaa vaarantamatta yhdynnän laatua. Pitkäkestoisten voiteluaineiden kanssa ”Tässä se on, nyt se tulee” -tunne tulee tavallista myöhemmin.

Valmisteet

Jos olet kokeillut kaikkia luonnollisia ja vaarattomia menetelmiä ilman pillereitä etkä pysty viivästyttämään siemensyöksyä ja pidentämään yhdyntää (jota epäilemme, oletko todella käyttänyt), meillä on toinen vaihtoehto varauksessa – erityiset lääkkeet pitkäaikaiseen seksiin. Mutta älä käytä niitä väärin, niele kourallinen kerralla umpimähkään. Kiinnitä huomiota tablettien koostumukseen ja käänny vielä paremmin asiantuntijan puoleen. Pokuponista löydät edullisia tarjouksia kaupunkisi johtavilta klinikoilta urologin ja seksologin kuulemiseen ja tutkimiseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.