Kuinka pidentää yhdynnän kestoa?

Ensinnäkin on huomattava, että sellaisen miehen kyky, jolla on kaikki kunnossa tehon kanssa ja jolla on intohimo kumppanilleen pitkittynyt sukupuoliyhteys, ei ole normi. Viisi minuuttia, joille monet ihmiset nauravat, sekä naiset että kokeneet miehet seksissä, ovat fysiologisia keskimääräiselle normaalille miehelle. Päinvastoin, jos mies venyttää jokaista yhdyntää pitkään eikä voi orgasmia pitkään aikaan, kannattaa harkita, onko kaikki kunnossa hänen voimansa kanssa. Jos miehesi ei lopeta yhdyntää muutama sekunti sen jälkeen, kun hän on hyökännyt sinuun, mutta ei yksinkertaisesti voi pidentää sitä tarpeeksi kauan tyydyttääkseen sinua, se on normaalia. Ja useimmiten maskuliinisille miehille, jotka haluaisivat nähdä naiset aviomiehenään, ei ole ominaista erityisiä seksuaalisia kykyjä. Heidän huomionsa keskittyy sosiaalisiin saavutuksiin.

Monet ihmiset kokevat säännöllisesti ongelmia intiimissä elämässä. Tietojen mukaan noin kolmannes miehistä on alttiita ennenaikaiselle siemensyöksylle (PS). Kuitenkin vain joka kymmenes hakee ammattiapua. Tämä artikkeli sisältää tietoja, jotka auttavat miehiä parantamaan seksuaaliterveyttään. Jos olet huolissasi ennenaikaisesta siemensyöksystä, voit täyttää kyselylomakkeen artikkelin lopussa ja ottaa yhteyttä lääkäriisi tulosten kanssa.

Ennenaikaisen siemensyöksyn käsite

On väärinkäsitys siitä, mitä ennenaikainen siemensyöksy on ja miten sitä hoidetaan. Tämä ongelma ei koske vain kokemattomia nuoria, vaan myös aikuisia miehiä, joilla on erektio-ongelmia. Tämä kysymys on usein vitsien ja anekdoottien aihe, mikä hämmentää entisestään apua hakevia miehiä. Ennenaikainen siemensyöksy voidaan selittää miehen kyvyttömyytenä viivyttää orgasmia ja siemensyöksyä keskinäisen seksuaalisen tyydytyksen saavuttamiseksi ilman muita seksuaalisia ongelmia. Mies on niin kiihottunut ja haluaa ylläpitää erektiota, että tapahtuu ennenaikainen siemensyöksy. Kumppani ei ehkä ole tarpeeksi kiihottunut eikä siksi saavuta orgasmia. Tämän seurauksena mies tulee siihen tulokseen, että hänellä on ennenaikainen siemensyöksy ja hän ei voi saavuttaa orgasmia kumppaninsa kanssa.

Elokuvat pahentavat asioita. Ne näyttävät kauniita ihmisiä, joilla on loputon ilo rakastaa toisiaan jatkuvasti tunnin ajan. Kaikki tulee eri tavalla elämässä. Monet parit ovat yllättyneitä siitä, että yhdynnän keskimääräinen kesto on 5 minuuttia. Tietenkin yhdynnän aika vaihtelee kunkin parin mukaan. Se voi kestää minuutteja, sekunteja tai kauemmin. Jos molemmat kumppanit ovat tyytyväisiä yhteiseen seksielämäänsä, älä tee siitä ongelmaa. Lyhyt seksi voi olla yhtä onnistunutta kuin pitkä seksi. Periaate ”mitä kauemmin, sitä parempi” ei päde tässä. Kymmenen sekunnin jännitys ja läheisyys on parempi kuin kymmenen minuuttia tylsää seksiä. Jos olet huolissasi ennenaikaisesta siemensyöksystä, sinun on haettava pätevää apua. Yleensä hoito johtaa näkyviin tuloksiin.

Havaitse ennenaikaisen siemensyöksyn merkit

Ennenaikainen siemensyöksy viittaa liian lyhyeen ajanjaksoon emättimen tunkeutumisesta siemensyöksyyn, toisin sanoen kyvyttömyyteen hallita siemensyöksyä, ja sen seurauksena ahdistukseen ja tyytymättömyyteen.

Huolimatta siitä, että ennenaikainen siemensyöksy on jo pitkään ollut tunnettu ongelma, viime aikoihin asti tätä ongelmaa ei ole tutkittu yksityiskohtaisesti, eikä ennenaikaisen siemensyöksyn käsitteelle ole annettu selkeää tieteellistä määritelmää. Ennenaikainen siemensyöksy ymmärretään tässä artikkelissa prosessiin emättimen tunkeutumisesta siemensyöksyyn, mutta tiedetään, että miehillä, joilla on ei-perinteinen seksuaalinen suuntautuminen, on myös samanlaisia vaikeuksia. Artikkelissa ei kiinnitetä asianmukaista huomiota ennenaikaisen siemensyöksyn ongelmaan miehillä, joilla on ei-perinteinen seksuaalinen suuntautuminen tutkimuksen puutteen vuoksi. He voivat kuitenkin varmasti havaita kaikki artikkelin sisältämät tiedot.

Ennenaikainen siemensyöksy on jaettu kahteen tyyppiin: ”määrittelemätön” – ilmenee säännöllisesti ensimmäisestä seksuaalisesta kokemuksesta ja ”hankitusta” – ilmenee onnistuneen seksuaalisen kokemuksen jälkeen. Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että yhdynnän keskimääräinen kesto emättimen tunkeutumisesta siemensyöksyyn on 5,4 minuuttia, yhdynnän aika voi vaihdella, vaikkakaan ei kovin paljon. Tämän aiheen tutkimuksesta huolimatta ennenaikaisen siemensyöksyn syitä ei tunneta. Uskotaan, että joidenkin miesten ennenaikaisen siemensyöksyn syy on geneettinen, mutta useimmilla miehillä biologiset tekijät eivät vaikuta ennenaikaisen siemensyöksyn esiintymiseen.

International Society for Sexual Medicinen määritelmä määrittelemättömästä ennenaikaisesta siemensyöksystä: miesten seksuaalinen toimintahäiriö, jolle on ominaista siemensyöksy, joka tapahtuu ennen emättimen tunkeutumista tai sen sisällä siitä, sekä kyvyttömyys viivyttää siemensyöksyä melkein jokaisessa emättimen tunkeutumisessa ja sen seurauksena turhautuminen, ahdistus, kauna ja/tai läheisyyden laiminlyönti.

Kansainvälinen seksuaalilääketieteen yhdistys Hankitun ennenaikaisen siemensyöksyn määritelmä: Miesten seksuaalinen toimintahäiriö, jolle on ominaista ennenaikainen siemensyöksy, joka tapahtuu onnistuneen seksielämän jälkeen. Uskotaan, että määrittelemättömän ennenaikaisen siemensyöksyn merkit koskevat hankittua ennenaikaista siemensyöksyä. (herätyksen menetys 5 astetta) Siemensyöksy ennen tunkeutumista. Ante portas (latinaksi ”portin edessä”) on termi siemensyöksylle, joka tapahtuu ennen emättimen tunkeutumista. Sitä pidetään ennenaikaisen siemensyöksyn vaikeimpana muotona.

Samanlaisia seksuaalisia ongelmia. On seksuaalisia ongelmia, jotka ovat samanlaisia kuin ennenaikainen siemensyöksy ja jotka eivät muodosta seksuaalista toimintahäiriötä: luonnollinen ajoittainen ennenaikainen siemensyöksy ja pseudo-ennenaikainen siemensyöksy. Luonnollinen ei-pysyvä ennenaikainen siemensyöksy on varhainen ei-pysyvä siemensyöksy, jolle on ominaista siemensyöksyprosessin heikentynyt hallinta. Pseudo-ennenaikaiselle siemensyöksylle on ominaista ennenaikaisen siemensyöksyn odotus, mutta todellisuudessa aika emättimen tunkeutumisesta siemensyöksyyn on viisi minuuttia tai enemmän.

Kuka on altis ennenaikaiselle siemensyöksylle?

Ei tiedetä varmasti, kuinka moni mies maailmassa on altis ennenaikaiselle siemensyöksylle; henkilökohtaisilla suhteilla, kulttuurisilla ja sosio-poliittisilla tekijöillä voi olla vaikutusta. Ennenaikainen siemensyöksy on yksi yleisimmistä miesten seksuaalisista ongelmista, joka vaikuttaa 3–30 prosenttiin miehistä. Jos suljemme pois miehet, jotka siemensyöksyvät ensimmäisen minuutin aikana tunkeutumisesta tästä määrästä, tämä luku laskee 3 prosenttiin. Miehillä, jotka ovat alttiita ennenaikaiselle siemensyöksylle yhdestä viiteen minuuttiin, on vakavia mielenterveysongelmia. Miehillä pitäisi olla oikeus myötätuntoon ja ammatilliseen lääketieteelliseen apuun.

Ennenaikaisen siemensyöksyn vaikutus mieheen ja hänen kumppaniinsa.

Tutkimusten mukaan ennenaikaiselle siemensyöksylle alttiit miehet ja heidän kumppaninsa eivät voi hallita siemensyöksyään, eivät koe seksuaalista tyydytystä ja kärsivät mielenterveysongelmista.

Nämä ongelmat eivät koske vain miehiä, vaan myös heidän kumppaneitaan, parisuhteen ongelmat ovat yhtä harvinaisia kuin alhainen elintaso. Naimattomat miehet kärsivät enemmän, koska he välttävät suhteita epäonnistumisen pelossa.

Tapoja pidentää yhdyntää

 • Toistuva sukupuoliyhteys. Monet miehet eivät selviydy kasvavasta intohimosta ensimmäistä kertaa treffeillä, joten ensimmäinen ”merkintä” ei kestä kauan. Tässä tapauksessa on järkevää olla ajattelematta himoasi ensimmäisen seksin aikana hänen kanssaan, vaan antaa hänelle mahdollisuus nauttia. Ensimmäistä kertaa voit tarjota hänelle keskinäistä suuseksiä. Hän saa orgasmin, tulet hieman kiihottumaan. Toistuva yhdyntä kestää pidempään.
 • Kondomit. Usein kondomien käyttö vähentää hieman terskan peniksen herkkyyttä. Markkinoilla on myös kondomeja, joilla on pitkäaikaisia vaikutuksia. Sitä vastoin voiteluaineen käyttö lisää nautintoa ja nopeuttaa miehen orgasmia.
 • Asennon valinta. Mikä tahansa asema, jossa hän johtaa prosessia, on riittävä. Pahinta on yritys pitkittää yhdyntää lähetyssaarnaaja-asennossa. On parasta käyttää seisovaa ja selkää, doggystyleä, jalat hartioilla tai cowgirl-asentoja.
 • Pitkät esileikit. Pyydä häntä silittämään sinua pidempään ennen yhdyntää ja tunkeutumaan sinuun, jos olet hyvin kiihottunut.
 • Orgasmi yhdynnän jälkeen. Anna hänen suorittaa seksuaalinen teko, jos hän onnistuu, ja tyydyttää sitten itsensä kädelläsi tai kielelläsi.
 • Harjoittele menetelmiä Harjoitus. Kehota häntä harjoittelemaan taolaisia tai tantrisia harjoituksia yhdessä. Kursseilla kumppanit oppivat hallitsemaan hengitystään, kiinnittämään huomiota kehoonsa yhdynnän aikana ja pidentämään nautintoa.
 • Erityiset koulutukset. Kaikki miehet eivät pidä siitä, kun kumppani kertoo hänelle, mitä tehdä. Mutta voit löytää tavan kutsua hänet tekemään harjoituksia. Internetissä on monia harjoitustekniikoita: Kegelin kehittämät harjoitukset, James Seamansin tai William Mastersin ja Virginia Johnsonin harjoitukset.
 • Jälki. Tätä voit muokata itseäsi asennoissa, jotka antavat sinulle enemmän toimintavapautta. Lopeta liike heti, kun sinusta tuntuu, että hän on saamassa orgasmin. Tämä voidaan tehdä useita kertoja. Ammattitaitoiset kumppanit itse oppivat pysähtymään muutamaksi sekunniksi vähentämään kiihottumista ja pidentämään yhdyntää.
 • Pidä huolta orgasmistasi. Ehkä kyse ei ole hänestä, vaan sinusta? Etkö voi saada orgasmia niin kauan? Jos opit rentouttamaan kehosi syvästi ja sammuttamaan pääsi kokonaan seksin aikana, saat orgasmin paljon nopeammin tässä tilassa. Joogatunnit ja erilaiset naisten käytännöt sopivat tähän. Sitten miehesi ei ehkä tarvitse tehdä mitään odottaakseen huipentumaasi.

Mitä ei tehdä

 • Kiihtyä. Jos rakastat miestäsi, sen, että olet toivottavaa, pitäisi tehdä sinusta onnellinen ja tyytyväinen nainen. Ja voit saada orgasmin yksin jälkeenpäin, kun hän on suihkussa (parempi olla kertomatta hänelle tätä pientä salaisuutta).
 • Tarjoa miehelle lääkkeitä, jotka vähentävät herkkyyttä. Monet miehet antavat tällaisia neuvoja foorumeilla. Mutta jos lääkäri ei määrää lääkettä, se voi aiheuttaa haittaa. Älä myöskään juo alkoholia miehelle. Vaikka suuret alkoholiannokset vähentävät herkkyyttä ja antavat miehelle mahdollisuuden pidentää yhdyntää, on silti parempi olla yhdistämättä seksiä alkoholiin.
 • Kritisoi hänen seksuaalisia kykyjään. Tämä on yleensä tabu. Paras tapa kannustaa häntä muuttamaan seksuaalista käyttäytymistään on kiittää häntä seksistä ja juhlia kaikkea, mitä hän tekee hyvin.
 • Muuttaa. Jos arvostat suhteita, sivuston ystävät ovat hyödyttömiä.

Käytännön vinkkejä

Ennenaikaisen siemensyöksyn hoito auttaa pidentämään yhdynnän aikaa sekä lisäämään itsetuntoa ja itseluottamusta. Keskinäisen hoidon tulos, joka osoittaa huolellisuutta ja hellyyttä, on seksin ilo. Paljon riippuu ympäristöolosuhteista: intiimi ilmapiiri, lämmin huone, mukavuus ja miellyttävä ympäristö. Myös vuorokaudenajalla on merkitystä. Seksin harrastaminen yöllä, kun molemmat kumppanit ovat väsyneitä, ei ole paras ratkaisu. Monet parit myöntävät, että he haluavat harrastaa seksiä aamulla tai iltapäivällä. Tämä vaihtoehto sopii ihmisille, joilla ei ole työtä eikä lapsia.

On erittäin tärkeää rentoutua. On järkevää käydä suihkussa tai uida yhdessä. Ota aikaa silittää ennen yhdyntää. Valitse, mistä te molemmat pidätte. Älä anna kumppanisi arvata mieltymyksiäsi, sano se vain. Kysy kumppaniltasi hänen mieltymyksistään. Älä kiirehdi suotta. Mitä vanhempi henkilö on, sitä kauemmin kiihottuminen kestää. Ole kärsivällinen ja saavuta kiihottuminen vähitellen.

Yritä varata aikaa rakasteluun mahdollisimman usein. Tämä on erittäin tärkeää, kun palautat normaalin tilan. Jos parisi ei ole harrastanut seksiä pitkään aikaan, kestää jonkin aikaa, ennen kuin muistat kaiken, mitä koit suhteen alussa. On hyvä rakastella niin usein kuin mahdollista. Kun otat lääkkeitä, on järkevää rakastaa 2-3 kertaa viikossa. Älä huoli, jos se ei toimi alussa. Jos olet kiinnostunut toistensa mieltymyksistä ja otat lääkkeitä, tilanne voi muuttua ensimmäisenä yönä. Vain kärsivällisyys ja aika sekä lääkärin apu antavat sinun elää uudelleen seksin nautinnon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.