Kuinka pidentää yhdynnän kestoa?

Lyhyen sukupuoliyhdistyksen ongelma ilmeni todennäköisesti jokaisessa miehessä ainakin kerran elämässään. Jos tällaisia tapauksia ei tapahdu koko ajan, vaan vain silloin tällöin, tämä ei ole syy antaa hälytystä. Mutta jos melkein jokainen sukupuoliyhteys päättyy nopeammin kuin haluamme, harvat ihmiset voivat pysyä rauhallisina.

Ongelma on…

Maailmanlaajuinen tutkimus seksuaalisista asenteista ja käyttäytymisestä (GSSAB) on havainnut, että lyhyen seksin ongelma on laajalle levinnyt maailmanlaajuisesti. Jopa 30% seksuaalisesti aktiivisista miehistä kokee tällaisia ”epäonnistumisia”. Venäjällä tehdyssä interaktiivisessa tutkimuksessa todettiin, että noin 30% miehistä on tyytymättömiä läheisyyden kestoon. Samaan aikaan vain harvat vahvemman sukupuolen edustajat, jotka kohtaavat tällaisen ongelman, hakevat lääkärin apua .

Kysymys siitä, mitä lyhytaikaisella läheisellä kosketuksella tarkalleen tarkoitetaan, on kiistanalainen. Useimmat tutkijat ovat yhtä mieltä siitä, että sukupuoli kestää keskimäärin vähintään kaksi tai kolme minuuttia.

Usein yhdynnän riittämätön kesto liittyy potenssiongelmiin. Vaikka intiimit teot voivat päättyä liian aikaisin seksuaalisen toimintahäiriön vuoksi, näin ei aina ole. Useammin seksuaalisten tekojen lyhyt kesto johtuu muista syistä, jotka eivät liity vakaviin patologioihin.

Läheisyyden kestoon voivat vaikuttaa psykologiset tekijät, elämäntapa, hormonaaliset häiriöt ja sairaudet, jotka eivät liity lisääntymisjärjestelmään. Lisäksi joissakin tapauksissa taipumus lyhyeen sukupuoliyhteyteen selittyy anatomisilla piirteillä. Siten siemensyöksy voi tapahtua liian aikaisin lyhyen frenulumin tai glans-peniksen liiallisen hermopäätteiden määrän vuoksi. Mutta yleisin syy säännöllisiin epäonnistumisiin on edelleen alhainen serotoniinipitoisuus keskushermostossa. Tämän aineen tuotantoa voidaan kuitenkin lisätä ottamalla erityisiä lääkkeitä yhdynnän pidentämiseksi. Mutta ensin ensin.

Joka tapauksessa seksuaalisten kontaktien riittämätön kesto vaikuttaa negatiivisesti miehen psyko-emotionaaliseen tilaan ja siten hänen elämänlaatuunsa yleensä. Lisäksi tilanne vaikuttaa varmasti näiden kahden väliseen suhteeseen. Siksi on tärkeää ottaa ajoissa yhteyttä asiantuntijaan, joka voi valita sopivan tavan korjata ongelma: esimerkiksi hän määrää lääkkeitä yhdynnän pidentämiseksi ja antaa suosituksia elämäntavan korjaamiseksi.

Mitä tutkijat ajattelevat

Pennsylvanian yliopiston tutkijat havaitsivat, että pitkä sukupuoli ei aina ole yhtä kuin hyvä sukupuoli. He osoittivat, että pitkäaikainen yhdyntä aiheuttaa usein pettymystä osallistujien keskuudessa. Paperin kirjoittajat keräsivät lääkäreiden, sosiaalityöntekijöiden, psykologien ja perheneuvojien avulla tietoja ja haastattelivat tuhansia vastaajia useiden vuosikymmenien ajan määrittääkseen, kuinka kauan seksin tulisi kestää.

On käynyt ilmi, että ihanteellisen yhdynnän tulisi kestää enintään 13 minuuttia. Lyhyen sukupuolen tutkijat kutsuvat yhdyntää, joka kestää 1-2 minuuttia, normaalia – 3-7 minuuttia ja hyvää (heillä on optimaalinen) – 7-13 minuuttia. Tässä tutkimuksessa liian pitkää seksiä kutsutaan sukupuoliyhteydeksi, joka on 10 minuutista 30 minuuttiin. Vähintään 30 minuutin maratoneja ei kuvata Pennsylvanian yliopiston tutkimuksessa.

Mitä lääkärit ajattelevat

Lääkäreiden mukaan riittävä yhdynnän kesto on yksilöllinen käsite jokaiselle parille. Lääketieteellisestä näkökulmasta katsottuna on kuitenkin tiettyjä rajoja.

Jos mies ei voi suorittaa kitkaa yli 1 minuuttiin, ja tähän liittyy ahdistusta, masennusta ja seksuaalisen läheisyyden välttämistä, tämä osoittaa ennenaikaista siemensyöksyä. Myös seksuaalisten tekojen määrällä on merkitystä, koska jokainen seuraava kestää yleensä pidempään kuin edellinen. Ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsivillä miehillä tämän ajanjakson pidentymistä ei tapahdu.

Lääkärit huomauttavat myös, että viivästynyt siemensyöksy on kyvyttömyys saavuttaa orgasmi jatkuvalla kitkalla 25-30 minuutin ajan. Tämä ongelma voi olla joko väliaikainen, joka liittyy väsymykseen, stressiin, houkuttelevaan kumppaniin, alkoholiin tai pysyvään, toisin sanoen olosuhteista riippumatta.

Viivästykset voivat aiheuttaa sairauksia, kuten diabetesta, selkäydinvammoja, virtsatietulehduksia, emotionaalisia mullistuksia ja muita tekijöitä.

… Onko olemassa ratkaisua?

Tähän mennessä tiedetään monia keinoja tämän ongelman ratkaisemiseksi. Niiden joukossa ovat sekä ei-huumeet että huumeet.

Ei-huumeet

Folk-menetelmät . On olemassa monia kansanlääkkeitä, jotka on suunniteltu pidentämään yhdyntää.  On selvää, että kansanlääkkeiden tehokkuutta yhdynnän pidentämisessä ei ole osoitettu. Lisäksi on pidettävä mielessä, että tällaisilla ”kodin korjaustoimenpiteillä” voi olla vasta-aiheita ja erilaisia ”sivuvaikutuksia”.

Aphrodisiacs

Aphrodisiacsin uskotaan auttavan pidentämään yhdynnän kestoa. Niitä on monia ostereita, simpukoita, kampasimpukoita, punaista ja mustaa kaviaaria, pähkinöitä. Jotkut käyttävät santelipuusta, rosmariinista, patchoulista tai sypressistä peräisin olevia eteerisiä öljyjä pitääkseen ne ”taistelutunnelmalla”.

Aphrodisiacs voi kuitenkin piristää, rentoutua, mutta he eivät voi auttaa yhdynnän ongelmassa – ne lisäävät vetovoimaa, mikä tarkoittaa, että niiden vaikutus on täsmälleen päinvastainen.

Mielen häiriötekijöiden tekniikka

Siemensyöksyn ”viive” mahdollistaa joissakin tapauksissa ajatusten hallinnan. Joku laskee esimerkiksi häiritsevän hetkeksi prosessia, ajatuksissa, muistaa runoja, kun ne on opetettu ulkoa, tai yksinkertaisesti ajattelee kiireellisiä ongelmia – esimerkiksi korjauksia. Mikään asiantuntija ei tietenkään takaa tällaisen yksinkertaisen menetelmän tehokkuutta.

Kegel-harjoitus

Sen ydin on pubococcygeus-lihaksen koulutuksessa. Lihaksen on oltava vuorotellen jännittynyt ja rento. Alussa riittää, että pidät sen jännityksessä vähintään kolme sekuntia, ja sitten voit vähitellen lisätä tätä aikaväliä 20 sekuntiin tai enemmän. Tällaisen ”oppitunnin” tulisi koostua vähintään 20 toistosta.

Vaikka pubococcygeus-lihaksen harjoittelua pidetään jossain määrin tehokkaana keinona pidentää yhdyntää (erityisesti esimerkiksi ihmisten taustalla), käytännössä ei ole aina mahdollista hidastaa prosessia. Lisäksi tarve hallita itseään joidenkin tätä tekniikkaa kokeilleiden miesten mukaan tukahduttaa läheisyyden nautinnon.

Atemtraining

Seksuaalisen läheisyyden pidentämiseksi joskus riittää, että seuraat hengitystä. Syvä ja hidas hengittäminen seksin aikana voi todella auttaa hallitsemaan ”tunteita” joissakin tapauksissa.

Voit kokeilla seuraavia menetelmiä

 • Toistuva sukupuoliyhteys. Monet miehet eivät tule toimeen intohimon kanssa ensimmäistä kertaa treffeillä, joten ensimmäinen ”toiminta” ei kestä kauan. Tässä tapauksessa, kun harrastat ensin seksiä hänen kanssaan, sinun ei pitäisi ajatella nautintoasi, vaan antaa hänelle mahdollisuus nauttia. Ensimmäistä kertaa voit tarjota hänelle keskinäistä suuseksiä. Hän saa orgasmin, saat hieman kuumaa. Toistuva yhdyntä kestää pidempään.
 • Kondomit. Usein kondomien käyttö vähentää hieman terskan peniksen herkkyyttä. Saatavilla on myös laajennettuja kondomeja. Lisävoiteluaineiden käyttö puolestaan lisää iloa ja nopeuttaa orgasmia.
 • Asentojen valinta. Mikä tahansa poseeraus, jossa hän hallitsee prosessia, riittää. Pahinta on pidentää yhdyntää lähetystyössä. On parasta käyttää seisovia ja selkäasentoja, ”koiramaista tyyliä”, jalat hartioilla tai ”ratsastajan” asentoa.
 • Pitkä esileikki. Pyydä häntä silittämään sinua pidempään ennen yhdyntää ja tunkeutumaan sinuun, jos olet hyvin kiihottunut.
 • Orgasmi yhdynnän jälkeen. Anna hänen suorittaa sukupuoliyhteys, jos hän onnistuu, ja tyydyttää sinut jälkeenpäin.
 • Harjoittele menetelmiä Harjoitus. Kehota häntä harjoittelemaan taolaisia tai tantrisia harjoituksia yhdessä. Luokkahuoneessa kumppanit oppivat hallitsemaan hengitystään, huolehtimaan kehostaan yhdynnän aikana ja jatkamaan nautintoa.
 • Erityiskoulutus. Kaikki miehet eivät pidä siitä, kun hänen kumppaninsa kertoo hänelle, mitä tehdä. Mutta voit löytää tavan kutsua hänet tekemään harjoituksia. Internetissä on monia harjoitustekniikoita: Kegelin harjoitukset, James Simmonsin tai William Mastersin ja Virginia Johnsonin harjoitukset.
 • Jälki. Tätä voit säädellä itseäsi asennoissa, jotka antavat sinulle enemmän liikkumisvapautta. Lopeta liikkuminen heti, kun sinusta tuntuu, että hän on saamassa orgasmin. Tämä voidaan tehdä useita kertoja. Ammattitaitoiset kumppanit itse oppivat pysähtymään muutamaksi sekunniksi vähentämään kiihottumista ja pidentämään yhdyntää.
 • Ota orgasmi. Ehkä se ei ole hän, se olet sinä? Etkö voi orgasmia pitkään aikaan? Jos opit rentoutumaan kehosi syvästi ja ”sammuttamaan” pääsi kokonaan seksin aikana, orgasmit paljon nopeammin tässä tilassa. Joogatunnit ja erilaiset naisten käytännöt sopivat tähän. Sitten miehesi ei ehkä tarvitse tehdä mitään odottaakseen huipentumaasi.
 • Kumppanin vaihto. Jos hän ei välitä, jos pidät hauskaa hänen kanssaan sängyssä eikä hän vastaa signaaleihisi, miksi tarvitset tällaista rakastajaa?

Mitä ei tehdä:

 • Kiihtyä. Jos rakastat miestäsi, sen, että sinua etsitään, pitäisi tehdä sinusta onnellinen ja tyytyväinen nainen. Ja voit saada orgasmin yksin sen jälkeen, kun hän on suihkussa (on parempi olla kertomatta hänelle tätä pientä salaisuutta).
 • Tarjoa miehelle lääkkeitä, jotka vähentävät herkkyyttä. Monet miehet antavat tällaisia neuvoja foorumeilla. Mutta jos lääkäri ei määrää lääkettä, se voi aiheuttaa haittaa. Ei myöskään ole tarpeen antaa alkoholia miehelle. Vaikka suuret alkoholiannokset vähentävät herkkyyttä ja antavat miehelle mahdollisuuden pidentää yhdyntää, on parempi olla yhdistämättä seksiä alkoholiin.
 • Kritisoi hänen seksuaalisia kykyjään. Tämä on yleensä tabu. Paras tapa kannustaa häntä muuttamaan seksuaalista käyttäytymistään on kiittää häntä seksistä ja juhlia erityisen innokkaasti kaikkea, mikä on hänelle hyväksi.
 • Pettää. Jos arvostat suhteita, muut rakastajat ovat hyödyttömiä.

Valmisteet ja lääkkeet yhdynnän pidentämiseksi

Lääketieteelliset laitteet ja lääkkeet miesten yhdynnän pidentämiseksi eivät ole niin vahvasti edustettuina Venäjän markkinoilla. Huolimatta siitä, että aihe läheisyyden lopettamisesta liian aikaisin on edelleen tabu monille miehille, yhdyntää pidentävien lääkkeiden kysyntä kasvaa, ja niitä on yhä enemmän vuodesta toiseen. Niiden joukossa on nyt niitä, joita voidaan jo kuvata todistetuiksi.

Seksuaalisen kosketuksen pidentämiseksi käytetään usein esteehkäisyvalmisteita lidokaiinin tai bentsokaiinin kanssa. Näitä kondomeja tulee käyttää varoen. ”Lisäaine” voi aiheuttaa allergisen reaktion ja vähentää peniksen herkkyyttä liikaa.

On myös geelejä, joissa on lidokaiinia. Voit levittää pidennystä sekä koko penikseen että vain päähän. Tärkeintä ei ole liioitella sitä väkijoukon kanssa, muuten mies on vaarassa olla odottamatta prosessin vaalittua loppua. Lisäksi lidokaiinivoiteluaineen käyttö päävoiteluaineena tai kondomin käyttämättä jättäminen vaikuttaa myös haitallisesti naisen tunteisiin, mikä on yleensä epätoivottavaa. Joka tapauksessa, kun ratkaiset lyhyen yhdynnän ongelmaa, sinun ei pitäisi luottaa vain kondomeihin tai geeliin: koska syyt tämän ominaisuuden esiintymiseen ovat erilaisia, riippuen yhdestä, mainitut keinot voivat joko osoittaa jonkin verran vaikutusta tai olla täysin käyttökelvottomia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.