Mikä on seksin keskimääräinen kesto hääyönä?

Sillä välin pidetään normaalina, että vastasyntyneet harrastavat seksiä hyvissä ajoin ennen häitä. Ja kerran, hääyöhön liittyi koko rituaali, joka oli erilainen jokaiselle kansakunnalle.

Millainen oli ensimmäinen hääyö Euroopassa

Keskiajalla Euroopan maissa oli perinne,  jonka mukaan morsian joutui viettämään yön ei miehensä, vaan feodaalisen herran kanssa. Historioitsijat väittävät eri tavalla tällaisen tavan alkuperästä. Jotkut väittivät, että neitsyyden riistäminen oli vaarallinen menettely, joka oli altis vain jumalille, ja että feodaalinen herra otti täyden vastuun tapahtuneesta ja suojeli puolisoita jumalien vihalta.

Toiset valittivat seksuaalisten tarpeidensa tyydyttämisestä ja halusta seistä kaikkien muiden yläpuolella, koska feodaalinen herra pystyi helposti hylkäämään rumat morsiamet ja tätä sääntöä noudatettiin aina kauniissa. Tällaisesta tavasta luovuttiin Sveitsissä 16-luvun lopulla ja korvattiin lunnailla Saksassa.

Seksi hääyönä Afrikassa

Joissakin Afrikan heimoissa oli tapana lyödä tytön kaksi etuhammasta hääyönä. Se symboloi avioliittoa – jotain vihkisormusta. Naimisissa olevat naiset eivät häpeilleet hampaattomia hymyjään ja näyttivät sen kaikille, kun taas naimattomat naiset peittivät suunsa.

Samoassa ensimmäisen hääyön piti kulkea morsiamen nukkuvien sukulaisten piirissä. Vain vastasyntyneiden tulisi rakastaa toisiaan hiljaa, jotta kukaan ei herää. Muuten mies odotti sukulaisten vakavaa raipparangaistusta. Siksi monet samoalaiset miehet tahraavat ruumiinsa öljyllä ennen hääyötä: siitä on helpompi päästä eroon, ja iskut eivät ole niin tuskallisia.

Seksi hääyönä Pohjois-Afrikassa sisälsi sukupuoliyhteyttä morsiamen ja häävieraiden välillä. Jokaisen vieraan oli annettava morsiamelle erityinen lahja.

Oli heimoja, joissa oli tapana riistää tytöiltä neitsyys hyvin nuorena – ennen kuukautisten alkamista. Sen piti tehdä täysin tuntematon. Suurimman osan ajasta se osoittautui matkustajaksi, joka käveli kylän läpi. Jos tyttö pysyi neitsyenä kuukautisten alkaessa, tätä pidettiin todellisena häpeänä, hän ei voinut koskaan mennä naimisiin.

Millainen on ensimmäinen hääyö muslimeille?

Muslimien ensimmäinen hääyö ei ole juurikaan muuttunut muinaisista ajoista. Useimmilla muslimeilla on edelleen tapana näyttää sulhasen sukulaisille arkki, jolla morsian ja sulhanen harrastivat seksiä. Veri tahrat todistivat morsiamen viattomuudesta, jos he eivät olleet siellä, tyttöä pidettiin ilkeänä, se oli sääli koko perheelle. Tällä hetkellä tätä sääntöä noudatetaan vain joillakin alueilla.

Ennen hääyötä muslimien on noudatettava useita tapoja:

1. Muslimien ensimmäinen hääyö tapahtuu vasta sen jälkeen, kun morsian on tuonut kaikki tarvittavat asiat miehensä taloon. Tytön myötäjäiset alkavat nuorena, hänellä on oltava vähintään 40 peittoa ja tyynyä. Vuodevaatteet on koristettava ja ommeltava käsin (joitain esineitä ei voi ostaa)

2. Ennen kuin mies jatkaa läheisyydellä, hänen pitäisi laittaa kätensä vaimonsa pään päälle, ylistää häntä, sanoa muutama ystävällinen sana ja päättää puheen lauseeseen: Allahin nimessä. Sitten vastasyntyneet lukevat kaksi rituaalista rukousta, joiden jälkeen mies lukee toisen rukouksen, jossa hän pyytää siunaamaan Allahia yhteisestä elämästä ja auttamaan heitä ylläpitämään ystävällisiä suhteita avioeron sattuessa.

3. Miehen on annettava vaimolleen paljon makeisia ja herkullisia juomia. Hunajaa ja maitoa pidettiin pakollisina tuotteina pöydällä. Miehen tulisi olla lempeä ja lempeä kommunikoidessaan vaimonsa kanssa, voittaessaan hänet, puhuessaan. Sopimattomat seksuaaliset suhteet ovat kiellettyjä Koraanissa. Naisen ei pitäisi työntää miestä pois, koska sillä voi olla surullisia seurauksia. Jopa uuden naisen ei pitäisi olla välinpitämätön ja kylmä.

4. Aamulla, hääyön jälkeen, puolisot suorittavat pesurituaalin ja alkavat syödä. Usein he asettavat pöydän ja kutsuvat sukulaisia.

Tutkijat ovat oppineet yhdynnän keskimääräisen keston

Yllätys, yllätys: Joissakin maissa kaikki päättyy nopeammin kuin toisissa. Sinun ei tarvitse olla tiedemies ajatellaksesi sitä. Kun makaat sängyssä liian lyhyen aikaa, olet todennäköisesti jo kysynyt itseltäsi: Kuinka kauan yhdyntä kestää ”normaalisti”? Siksi myös tutkijat ovat kiinnostuneita siitä. Mutta nyt he esittävät kaiken eri tavalla, epämääräisellä ja melkein koomisella tavalla: Mikä on keskimääräinen viive intravaginaalisessa siemensyöksyssä?

34.jpg

Seksi ei tietenkään rajoitu peniksen asettamiseen emättimeen ja siemensyöksyyn. Oli miten oli, voi olla vaikeaa määrittää, mikä hänelle kuuluu tai ei. Pitäisikö esileikkiä harkita, ja jos pitäisi, missä määrin? Yksinkertaisuuden vuoksi rajoitamme itsemme ajanjaksoon tunkeutumisesta siemensyöksyyn.Keskimääräisen keston arviointi ei ole helppo tehtävä. Miksi et vain kysy ihmisiltä, kuinka kauan se kestää, sanot? Tällä lähestymistavalla on kaksi vakavaa ongelmaa. Ensinnäkin vastausten aika voidaan yliarvioida. Sosiaalisesta näkökulmasta on tietty kiusaus väittää, että sänkypelisi kestivät myöhään yöhön. Lisäksi henkilön on vaikea sanoa, kuinka paljon aikaa kaikki todella kesti: seksi ei ole missään tapauksessa toimintaa, jossa silmämme keskittyvät sängyn vieressä seisovaan herätyskelloon. Siksi voi olla hyvin vaikeaa antaa tarkkaa arviota ilman ulkopuolista apua.

33 sekunnista 44 minuuttiin

Paras tutkimus keskimääräisestä siemensyöksyajasta väestössä tehtiin 500 parin kanssa eri puolilta maailmaa. Heidän oli mitattava yhdynnän kesto kronometrillä neljän viikon ajan. Kyllä, luit oikein: niin oudolta kuin se kuulostaakin, osallistujien oli painettava ”käynnistä” -painiketta, kun he asettivat peniksen, ja lopetettava lähtölaskenta siemensyöksyn aikana. Tietenkin vastustat sitä, että kaikki tämä voi vaikuttaa vain osallistujien mielialaan eikä ole itsestään selvää. Oli miten oli, tiede saavuttaa harvoin täydellisyyden, ja tämä menetelmä on paras, mitä olemme löytäneet. Mutta mitkä olivat tulokset? Tärkein johtopäätös on, että ne eroavat merkittävästi parista toiseen. Kunkin keskiarvo (laskettuna kaikista yhteyksistä neljän viikon aikana) vaihtelee 33 sekunnista 44 minuuttiin (se on 80 kertaa enemmän!). Siksi ei ole tarpeen puhua yhdynnän ”normaalista” kestosta. Kaikkien pariskuntien keskiarvo on 5,4 minuuttia. Toisin sanoen, jos jaat kaikki parit yhdynnän jälkeen neljässä viikossa, keskellä on se, jonka tulos on 5,4 minuuttia.

Nopeimmat olivat…

Tutkimus mahdollisti myös useiden toissijaisten johtopäätösten tekemisen. Esimerkiksi kondomien käyttö ei näytä vaikuttavan suhteen kestoon, eikä myöskään miesten ympärileikkaus. Nämä havainnot kumoavat tavanomaisen viisauden peniksen herkkyyden ja sängyn suorituskyvyn välisestä suhteesta.

Maantiede ei myöskään osoittanut paljon, paitsi turkkilaiset parit, joiden suhteet olivat huomattavasti lyhyemmät (3,7 minuuttia) kuin muissa käsitellyissä maissa (Alankomaat, Espanja, Iso-Britannia ja Yhdysvallat). Sama ei koske osallistujien ikää: mitä vanhempi pari, sitä lyhyempi suhde, vaikka (erityisesti tietyn ikäiset miehet) väittävät päinvastaista.

Sukupuoliyhdistyksen optimaalinen kesto naiselle

Normaali sukupuoli seksologiassa on se, joka antaa iloa kaikille prosessiin osallistuville. Näin ollen voimme laskea naisen tarvittavan sukupuolen keston siten, että hän on tyytyväinen. Ja sekä emotionaalisesti että fyysisesti. Kuinka paljon nainen tarvitsee saadakseen orgasmin ja psyko-emotionaalisen vapautumisen? Otetaan normaali, keskimääräinen sukupuoli perustaksi ja yritetään tarkastella sen vaiheita.

  • Ensimmäisessä vaiheessa naisella ei ole halua, toisin sanoen ajatuksia seksistä, eikä jännitystä, eli fyysistä reaktiota.
  • Sitten hänellä on halu vastauksena miehen tekoihin tai omiin fantasioihinsa. Tämä on hetki, jolloin luodaan ”haluan”, optimaalinen vaihe flirttailulle ja viettelemiselle.
  • Keho reagoi yleensä hitaammin, vapauttaa tiettyjä aineita, lisää verenkiertoa erogeenisille vyöhykkeille, valmistelee kehon hyväilyille ja tunkeutumiselle, voiteluaineet vapautuvat ja klitoris, nännit ja haavat turpoavat. Tämä on täydellinen aika kosketuksille, suudelmille, hieronnalle ja hyväilyille.
  • Sitten tulee optimaalinen aika hyväilyille, stimulaatiolle, suuseksille, sormittelulle, eroottiselle hieronnalle ja suoran tunkeutumisen alkamiselle. Tässä vaiheessa kiihottuminen lisääntyy ja on tärkeää ylläpitää ja vahvistaa sitä.
  • Lisäksi voimakas kiihottuminen pysyy käytännössä samalla tasolla, ja purkauksen valmistelu on käynnissä sekä fyysisellä että psyko-emotionaalisella tasolla. Tämä on optimaalinen vaihe suoralle kitkalle, rytmisesti ja intensiteetissä, joka sopii naiselle.
  • Jos kiihottuminen ei ole laantunut, sopivassa tahdissa ja rytmissä tapahtuu toinen lisääntyvän kiihottumisen ja orgasmin aalto, joka voi olla joko lyhyt tai pitkä, aaltoileva ja moninkertainen.
  • Sitten tulee postorgasminen vaihe, jossa kiihottuminen vähenee vähitellen ja keho palaa rauhalliseen mutta uudistuneeseen tilaansa. Tämä aika on optimaalinen hyväilyille, halauksille, emotionaaliselle ja fyysiselle läheisyydelle ja kosketukselle.

Kuinka kauan seksin pitäisi kestää?

Joidenkin seksologien mukaan tämä koko sykli kestää keskimäärin noin 30-40 minuuttia, ja yhdynnän optimaalinen kesto on noin 19 minuuttia naisten tutkimusten mukaan.

Mitä meillä todella on? Usein koko yhdyntä kestää jopa 5 minuuttia, joissakin tapauksissa vain yhden tai kaksi minuuttia! Näin ollen naisella ei ole edes aikaa päästä kiihottumisvaiheeseen ja ottaa keho mukaan prosessiin, koska kumppani on jo aloittanut ja lopettanut itsensä.

Toinen tilanne on, kun mies sen sijaan, että kävisi läpi kaikki kiihottumisen ja orgasmin vaiheet, kiinnittyy yksinomaan pitkäaikaiseen kitkaan eikä välitä kiihottumisesta tai kosketuksen loppuunsaattamisesta ja postorgasmisista hyväilyistä. Jopa tässä tapauksessa 40 minuuttia ja kaksi tuntia seksiä eivät johda täydelliseen tyytyväisyyteen.

Jos tarkastelemme tarkasti naisten orgasmisyklin vaiheita, voimme ymmärtää, kuinka kauan nainen tarvitsee seksiä, kun otetaan huomioon yksilölliset ominaisuudet ja kiihottumisen nopeus. Jos on olemassa korkealaatuista esileikkiä, hyväilyjä ja kiihottumista ennen tunkeutumista ja sen jälkeen, niin itse asiassa 2-5 minuutin kitka voi riittää jopa orgasmiin ja tyytyväisyyteen. On kuitenkin tärkeää korostaa, että koko prosessi kiihottumisen alusta yhteyden loppuunsaattamiseen vaatii aikaa ja kaikkien prosessiin osallistuvien osallistumista. Koska muuten se ei ole seksiä ollenkaan, vaan itsetyydytystä kumppanin yli.

STANDARD ON LAAJENNETTAVA KÄSITE

Pitkä ei tarkoita hyvää. Lisäksi on tärkeää muistaa, että kaikki tulkitsevat ”sukupuolen” käsitettä eri tavalla. ”Miten seuraat seksin kestoa? Lasketko ajan, jonka vietät suutelemalla, koskettamalla, manuaalisella tai suun stimulaatiolla?

Niin kauan kuin sinä ja kumppanisi olette tyytyväisiä seksin kestoon, sinun ei tarvitse huolehtia. Jos jokin ei sovi sinulle, kerro siitä kumppanillesi. Ja jos sinulla itselläsi on vaikeuksia muuttaa jotain, ota yhteyttä seksologiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.