Mikä on seksin keskimääräinen kesto?

Jokainen pari on onnellinen omalla tavallaan, joten yhdynnän ajoitus on erilainen kaikille. Ei ole vastausta kysymykseen siitä, kuinka kauan seksin pitäisi kestää. Vaikka tilastotietojen perusteella on tehty tiettyjä johtopäätöksiä, yhdyntä kestää keskimäärin 3,5-10 minuuttia.

Kuinka kauan orgasmi kestää

Nais- ja miesvartalossa sukupuoli on tarkoitettu eri rooleihin fysiologisten ja psykologisten ominaisuuksien vuoksi. Kuinka kauan normaali sukupuoliyhteys kestää, riippuu siitä, oletko nainen vai mies:

  • Orgasmi miehillä. Se liittyy erottamattomasti siemensyöksyprosessiin ja kiihottumisen asteeseen. Kun mies on saavuttanut ”maaliviivan”, on lähes mahdotonta pysäyttää häntä. On kuitenkin olemassa erilaisia tekniikoita, harjoituksia ja lääkkeitä, jotka voivat hidastaa kiihottumisen lisääntymistä. Joskus orgasmi tulee hyvin nopeasti – pitkäaikaisella pidättäytymisellä, nuorena ylikuormituksen vuoksi, tietyillä patologioilla. 23–24-vuotiaaksi asti yhdynnän kesto lyhenee ja iän myötä se kasvaa – mies oppii hallitsemaan. Keskimäärin kestää 3-10 minuuttia, ennen kuin vahvemman sukupuolen edustajat saavuttavat orgasmin sekä yhdynnän.
  • Orgasmi naisilla. Tässä tapauksessa orgasmin saavuttamista ei tarvita – lannoitukseen sitä ei tarvita, koska miehillä naisen suostumus riittää. Mutta saada se hyväksyntä, ja siellä on naispuolinen orgasmi. Naisen psykologia on kuitenkin paljon ohuempaa ja sukupuolielinten herkkyys ei ole aina korkeudessa. Siksi orgasmin saavuttamiseksi naisen on käytävä läpi valmisteluvaihe ja tunnettava myös voimakas kiihottuminen. Sen kesto riippuu naisen nautinnon asteesta ja hormonien tasosta. Joskus hän innostuu nopeasti ja valmistautuu seksiin esileikin aikana. Useimmiten miehen on kuitenkin valmisteltava sitä vähintään 15 minuutin ajan. ja vasta sitten jatka työskentelyä.

Jotkut miehet korostavat liikaa itse teon kestoa ja harrastavat seksiä tunnin tai enemmän. Kokemus on osoittanut, että tällainen yhdynnän kesto antaa iloa molemmille vain, jos kumppani on kokenut ja nainen pystyy kokemaan toistuvia orgasmeja. Keskimääräinen tilasto on, että 10-15 minuuttia riittää molemmille orgasmin saavuttamiseksi.

Kartta: Kuinka kauan seksi kestää eri puolilla maailmaa?

Seksi on toimintaa, joka saa sinut tuntemaan olosi melko naurettavaksi sekuntikellon tai muiden mittauslaitteiden kanssa. Jossain tietoisuuden reunalla herää kuitenkin vielä pieni ajatus siitä, mitä ystäväsi tarkalleen ottaen sanovat sinusta seuraavana päivänä. Sovitko kansalliseen tai (heiluvanaan heti) kansainväliseen standardiin?

Muista varata, yhdynnän kesto on hyvin suhteellinen arvo. Se voi kestää 44 sekunnista 44 minuuttiin. Siksi henkilön keskiarvo, no, on vain hyvin keskimääräinen.

Äskettäin kondominvalmistajat tekivät kyselyn siitä, kuinka kauan parit eri maissa luulevat harrastavansa seksiä. Sekä miehiä että naisia haastateltiin. Samalla tutkijat päättivät luottaa tietoihin, jotka ihmiset ”karkeasti muistavat”. Jätä heidät hieman taakse, tämän tutkimuksen tekijät päättivät. No, kondomien vahvuuden suhteen on parempi liioitella sitä kuin olla tekemättä sitä.

Joten tutkimuksessa havaittiin, että seksuaalisen kanssakäymisen keskimääräinen kesto planeetallamme on 17 minuuttia (osallistujien muistojen mukaan), mikä on monta kertaa pidempi kuin aika, jonka tutkijat varasivat sekuntikellolla! Eli voit itse asiassa jakaa kyselytiedot turvallisesti 3: n kautta.

Keskimääräinen aika vaihtelee kuitenkin maittain. Tämä osoittaa joidenkin kansallisten standardien olemassaolon. Kuka on maratonjuoksija ja kuka on pikajuoksija? Kyselyn perusteella luotiin kartta.

Joten takanamme olevat harhailijat on maalattu keltaisiksi. Kuten tutkimus osoittaa, intiaanit, ranskalaiset (vau!) ja ranskalaiset guinealaiset (ehkä siksi, että hän on ranskalainen?) ovat lievimpiä vaatimuksia seksin kestolle.

Samaan aikaan pisin yhdyntä kestää Brasiliassa, Meksikossa ja Nigeriassa.

Times-tilastot: Ennätykset ja anti-tietueet yhdynnän kestosta

Brittiläinen sanomalehti The Times julisti brittimiehet maailman johtavaksi yhdynnän kestossa. Tämän vahvistaa tieteellinen tutkimus, jonka tulokset julkaistiin tällä viikolla.

Kun sadat parit ympäri maailmaa varustettiin sekuntikelloilla, tutkijat pystyivät keräämään tarkkoja tietoja ajasta, jonka ihmiset viettävät seksiä ensimmäistä kertaa. Keskimääräinen aika oli 5,4 minuuttia. Mutta sukupuoleen käytetyssä ajassa oli merkittävä ero iästä ja kansallisuudesta riippuen.

Yhdyntä kestää brittiläisillä miehillä keskimäärin 7,6 minuuttia. Amerikkalaiset ovat jonkin verran huonompia kuin he tässä indikaattorissa – 7 minuuttia. Yhdynnän pidentyminen on huomattavasti pienempi espanjalaisilla – 5,8 minuuttia ja tanskalaisilla – 5,1 minuuttia. Suurin osa muiden maiden miehistä rajoittaa itsensä enintään viiden minuutin seksiin Inopressa.Ru kääntämän Timesin artikkelin mukaan. Turkkilaiset miehet viettävät keskimäärin 3,7 minuuttia yhdyntää kohden.

Kaikissa maissa, joissa väestöä tutkittiin, sukupuoliyhdistyksen kestossa kondomin kanssa ja ilman sitä ei ollut merkittävää eroa. Brittiläiset ja alankomaalaiset tutkijat rekrytoivat tutkimukseen 500 yli 18-vuotiasta pariskuntaa viidestä maasta. Tutkimuksen tulokset julkaistiin Journal of Sexual Medicine -lehdessä.

”Yhdynnän kesto kirjattiin neljän viikon aikana”, sanoo tutkimuksen johtaja tohtori Marcel Woldinger, Utrechtin yliopiston vanhempi psykiatri.

Tutkimukset ovat myös osoittaneet, kuinka yhdynnän kesto vaihtelee iän mukaan, keskimäärin 6,5 minuutista 18–30-vuotiailla miehillä 4,3 minuuttiin yli 51-vuotiailla miehillä. Tutkijoiden mukaan tutkimuksen tulokset osoittivat, että miesten seksuaalisuus vaihtelee merkittävästi terveillä miehillä, ja siksi on vaikea määrittää, mitä pidetään seksuaalisen aktiivisuuden keskimääräisenä määränä ja mitä pidetään ennenaikaisena siemensyöksynä.

”Suuri vaihtelu yhdynnän kestossa terveillä miehillä osoittaa, että ennenaikainen siemensyöksy perustuu fyysisiin eikä psykologisiin syihin”, sanoo tohtori Waldinger. Miesten välillä on suuria eroja.”

On edelleen epäselvää, miksi eri kansallisuuksia edustavien edustajien välisen yhdynnän kestossa on niin suuri ero. Tutkijat aikovat tehdä lisätutkimuksia vastatakseen tähän kysymykseen.

Ennenaikaisen siemensyöksyn käsite

On väärinkäsitys siitä, mitä ennenaikainen siemensyöksy on ja miten sitä hoidetaan. Tämä ongelma ei koske vain kokemattomia nuoria, vaan myös aikuisia miehiä, joilla on erektio-ongelmia. Tämä kysymys on usein vitsien ja anekdoottien aihe, mikä hämmentää entisestään apua hakevia miehiä. Ennenaikainen siemensyöksy voidaan selittää miehen kyvyttömyytenä viivyttää orgasmia ja siemensyöksyä keskinäisen seksuaalisen tyydytyksen saavuttamiseksi ilman muita seksuaalisia ongelmia. Mies on niin kiihottunut ja haluaa ylläpitää erektiota, että tapahtuu ennenaikainen siemensyöksy. Kumppani ei ehkä ole tarpeeksi kiihottunut eikä siksi saavuta orgasmia. Tämän seurauksena mies tulee siihen tulokseen, että hänellä on ennenaikainen siemensyöksy ja hän ei voi saavuttaa orgasmia kumppaninsa kanssa.

Elokuvat pahentavat asioita. Ne näyttävät kauniita ihmisiä, joilla on loputon ilo rakastaa toisiaan jatkuvasti tunnin ajan. Kaikki tulee eri tavalla elämässä. Monet parit ovat yllättyneitä siitä, että yhdynnän keskimääräinen kesto on 5 minuuttia. Tietenkin yhdynnän aika vaihtelee kunkin parin mukaan. Se voi kestää minuutteja, sekunteja tai kauemmin. Jos molemmat kumppanit ovat tyytyväisiä yhteiseen seksielämäänsä, älä tee siitä ongelmaa. Lyhyt seksi voi olla yhtä onnistunutta kuin pitkä seksi. Periaate ”mitä kauemmin, sitä parempi” ei päde tässä. Kymmenen sekunnin jännitys ja läheisyys on parempi kuin kymmenen minuuttia tylsää seksiä. Jos olet huolissasi ennenaikaisesta siemensyöksystä, sinun on haettava pätevää apua. Yleensä hoito johtaa näkyviin tuloksiin.

Ennenaikainen siemensyöksy on ongelma molemmille.

Miehet ja naiset kokevat seksiä eri tavalla. Alta löydät tietoa, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin toisianne.

Mieskuva seksistä: Monet miehet pitävät seksiä loogisena ketjuna: tunkeutuminen – sukupuoliyhteys – orgasmi, joka tapahtuu molemmissa kumppaneissa samalla tavalla. Seksi on prosessi, josta molemmat kumppanit nauttivat. Suuteleminen ja halaaminen yksin ei riitä. Ennenaikaiselle siemensyöksylle alttiilla miehillä on taipumus välttää esileikkiä, koska esileikki voi nopeuttaa siemensyöksyä ja lyhentää edelleen yhdynnän aikaa. Tässä tilanteessa miehet välttävät esileikkiä keskittymällä sukupuoliyhdistyksen ajan pidentämiseen uskoen, että heidän kumppaninsa pitää myös esileikkiä vähäpätöisenä. On kuitenkin muistettava, että kumppani on kiinnostunut muista seksin näkökohdista. Mies, joka ei ymmärrä tätä, on vaarassa tulla ymmärretyksi väärin.

Naisten ymmärrys seksistä: Naiselle seksi on ensisijaisesti läheisyyttä, fyysistä ja emotionaalista kontaktia, ei vain romantiikkaa, vaan myös fyysistä ja emotionaalista kanssakäymistä. Naiset odottavat paitsi fyysistä tyydytystä yhdynnästä, emotionaalinen nautinto merkitsee molemmille kumppaneille paljon enemmän kuin itse yhdyntä. Kumppanit panevat merkille hyvän mielialan ja yleisesti tyydyttävän hyvinvoinnin tuntikausia, päiviä ja viikkoja keskinäisen onnistuneen yhdynnän jälkeen. Monet naiset nauttivat esileikistä enemmän kuin itse seksuaalisesta teosta. Naiset ovat huolissaan, kun mies välttää esileikkiä ja osoittaa siten olevansa kiinnostunut itse seksuaalisesta teosta. Nainen on kiinnostunut sukupuoliyhteydestä, mutta usein se ei ole naisen tavoite.

Luottamuksellinen keskustelu: On välttämätöntä ymmärtää kumppanisi toiveet, muuten et vältä seksuaalista tyytymättömyyttä, vihamielisyyttä ja konflikteja. Puhuminen kumppanisi kanssa seksuaalisista mieltymyksistäsi voi parantaa suhdettasi. On myös tarpeen hakea ammattiapua.

Ennenaikaisen siemensyöksyn hoito: Ennenaikaisella siemensyöksyllä on käytettävä sukupuoliterapiaa, lääkehoitoa tai menetelmien yhdistelmää. Hoidon tulisi keskittyä paitsi yhdynnän pidentämiseen myös suuremmassa määrin lähestyviin kumppaneihin, emotionaalisen yhteyden rakentamiseen heidän kanssaan. Molempien kumppaneiden tulisi valita hoito, koska kaksi ihmistä on hoidettava.

Sukupuoliterapia: Vain kokeneen lääkärin tulee suorittaa sukupuoliterapiaa. Yksi tunnetuimmista sukupuoliterapian menetelmistä on kognitiivinen käyttäytymismenetelmä. Tähän menetelmään kuuluu ennenaikaisen siemensyöksyn ilmiön tutkiminen, ennenaikaisen siemensyöksyn vaikutusten tutkiminen muihin miehiin sekä sarja harjoituksia (joita yleisesti kutsutaan ”aloitus-viimeistelyksi”), joiden tarkoituksena on lisätä siemensyöksyn hallintaa ja lisätä seksuaalista tyytyväisyyttä. Yleensä tarvitaan kuudesta kymmeneen lääkärin kuulemista sekä säännöllistä koulutusta kumppanin kanssa.

Lääkehoito: Lääkehoitoa määrätään vasta lääkärintarkastuksen jälkeen. Lääkkeiden ottaminen Internetin tai muiden lähteiden neuvojen perusteella liittyy seurauksiin. Kansainvälisen seksuaalilääketieteen yhdistyksen suosittelemia lääkehoitoja on kahdenlaisia: paikallispuudutusaineita ja suun kautta otettavia serotonergisiä lääkkeitä. Lääkkeiden määrääminen tapahtuu yhdessä ennenaikaisen siemensyöksyn ilmiön ja hyvinvoinnin parantamisen sekä ohjeiden huolellisen lukemisen kanssa. Kaikkia lääkkeitä ei ole virallisesti hyväksytty, lääkärisi tulee keskustella kanssasi kiellettyjen lääkkeiden määräämisestä. Paikallispuudutteita levitetään penikseen kompressina välittömästi ennen yhdyntää sen herkkyyden vähentämiseksi vaikuttamatta seksuaalisiin tuntemuksiin.

Suun kautta otettavat serotonergiset lääkkeet vaikuttavat hermopäätteisiin viivästyttääkseen siemensyöksyä vaikuttamatta aivoihin tai hermostoon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.