Mikä on suuseksin keskimääräinen kesto?

Suuseksi on välttämätön osa mitä tahansa seksuaalista tekoa. Tästä alkaa esileikki. Saatat päätyä seksiin.

Kuinka tärkeää suuseksi on läheisissä suhteissa ja kuinka kauan sen pitäisi kestää miesten ja naisten mukaan? Näitä ja muita kysymyksiä käsitellään Superdrug Online Doctorin tekemässä tutkimuksessa, johon osallistui 1100 ihmistä Yhdysvalloista ja Euroopasta.

Mirrorin mukaan kävi ilmi, että 35%: n miehistä mukaan suuseksillä on tärkeä rooli suhteissa. On huomionarvoista, että vain 9% vastaajista ilmaisi päinvastaisen mielipiteen. Toisaalta 26% naisista arvioi suuseksin merkityksen ”keskimääräiseksi”.

30% miehistä sanoi, että he haluaisivat mieluummin suuseksiä kuin täysimittaista yhdyntää, jos heidän pitäisi valita jompikumpi näistä kahdesta. Amerikkalaisten naisten mukaan suihinotto kestää 11 minuuttia, kun taas eurooppalaiset naiset ilmoittivat vaatimattomamman määrän – 9 minuuttia. Miehet ovat nyt varmoja, että se ei vie yli 8 minuuttia.

Tutkimuksessa havaittiin, että 60% amerikkalaisista naisista aloittaa suuseksin itse odottamatta tarjousta kumppanilta.

Tutkimuksen osallistujat kertoivat, mikä on suihinoton maksimaalisen nautinnon salaisuus. Hänen mielestään pitäisi ottaa aikaa kommunikoida kumppanin kanssa ennen suuseksiä tai sen jälkeen. Esimerkiksi 72% vastaajista sanoi olevansa ”erittäin tyytyväisiä” suuseksiin kommunikoituaan sielunkumppaninsa kanssa.

Kuinka kauan normaalin sukupuolen tulisi kestää

Lyhyt vastaus: niin monta kuin haluat.

Seksuaaliset teot eivät ole ajallisesti rajoitettuja. Sukupuolen normin käsite on hyvin suhteellinen. Ja silti, jos tarvitset numeroita, ne ovat siellä. Esimerkiksi amerikkalaiset ja kanadalaiset seksologit ovat sopineet pitävänsä 3-7 minuuttia emättimen seksistä (eli miehen ja naisen välisestä seksistä) sopivana ja 7-13 minuuttia toivottavana. He uskovat, että seksi on liian lyhyt 1-2 minuuttia ja liian pitkä 13 minuutista puoleen tuntiin. Valitettavasti seksologit eivät ole ottaneet huomioon monia tekijöitä. Esimerkiksi tutkimuksessaan sukupuolen loppua pidettiin siemensyöksyn hetkenä, kumppanin orgasmia ei ehkä ole saavutettu. Toisessa tutkimuksessa tutkijat havaitsivat, että naisten emättimen sukupuolen haluttu kesto on 15 minuuttia.

Kuinka kauan suu- tai anaaliseksin tulisi kestää?

Lyhyt vastaus: Jälleen niin monta kuin haluat.

Anaali- ja suuseksi, itsetyydytys, jaettu itsetyydytys, ryhmäseksi voivat kaikki kestää pidempään kuin perinteinen heteroseksuaalinen yhdyntä. Lisäksi ne parit, jotka lisäävät suukkoja, hyväilyjä ja suullisia hyväilyjä seksuaalisiin peleihinsä, harrastavat seksiä pidempään kuin ne, jotka eivät.

Mikä vaikuttaa yhdynnän kestoon

1. Ikä

Tutkimuksen mukaan libido vähenee iän myötä.  Seksuaalisen halun huippua havaitaan 27–45-vuotiailla naisilla. Miehillä on korkeimmat testosteronitasot 20-vuotiaana, mikä johtaa voimakkaaseen seksuaaliseen haluun. 35-vuotiaana testosteronitaso alkaa vähitellen laskea, mikä johtaa yhdyntöjen määrän vähenemiseen, mutta niiden kesto kasvaa seuraavista syistä:

 • mies tarvitsee enemmän aikaa kiihottuakseen;
 • erektion saavuttaminen ja ylläpitäminen on vaikeampaa.

2. Hormoni

Vaihdevuodet ovat kuukautiskierron loppu naisella, jonka jälkeen hän ei voi enää kantaa lapsia. Vaihdevuodet vaikuttavat naisen kykyyn kiihottua, ja siihen liittyy oireita, kuten emättimen kuivuutta ja kipua tunkeutuessaan. Voiteluaineet ja seksologin kuuleminen voivat auttaa tässä tilanteessa.

3. Erektiohäiriöt

Erektiohäiriö on kyvyttömyys saavuttaa tai ylläpitää erektiota yhdynnässä. Noin 40% miehistä kohtaa tämän ongelman ennen 40 vuoden ikää, kun taas 70% 70-vuotiaana. Erektiohäiriöiden syy voi olla paitsi erilaiset sairaudet, elämäntapaominaisuudet myös psykologiset tekijät.

4. Ennenaikainen tai viivästynyt siemensyöksy

Joka kolmas 18–59-vuotias mies kärsii ennenaikaisesta siemensyöksystä.  Ihmisillä, jotka kärsivät tästä ongelmasta, sukupuoliyhteys päättyy heti, kun se on alkanut. Ennenaikaisella siemensyöksyllä voi olla sekä fyysisiä että psyykkisiä syitä, ja se voi olla väliaikaista tai pysyvää.

Viivästynyt siemensyöksy on päinvastainen ongelma. Niille, jotka kokevat sen, orgasmin saavuttaminen vie jopa 30 minuuttia stimulaatiota. Viivästynyt siemensyöksy voi olla reaktio tilanteeseen tai merkki terveysongelmista.

Jos jokin näistä ongelmista tulee sinulle pysyväksi, ota yhteys lääkäriisi.

5. Seksuaalikasvatuksen taso

Sillä, mitä tiedät kehostasi ja kumppanisi kehosta, voi olla keskeinen rooli seksuaalisen teon kestossa. Tutkijat havaitsivat, että naiset, joilla oli perustiedot emättimen orgasmista, saavuttivat sen todennäköisemmin penetratiivisen seksin aikana.

6. Fysiologiset ominaisuudet

Se riippuu fysiologisista ominaisuuksista, mikä tarkalleen antaa sinulle iloa ja mikä aiheuttaa kipua, kuinka kauan orgasmin saavuttaminen kestää. Älä pelkää keskustella tunteistasi avoimesti kumppanisi kanssa, kokeilla uusia asentoja ja etsiä, mikä antaa sinulle enemmän iloa.

Mitä tehdä, jos haluat laajentaa nautintoa

 1. Lisää esileikkiä. Nämä voivat olla suudelmia, hierontaa, jääkuutioita kehossasi, roolipelejä – kaikkea, mitä mielikuvituksesi sallii.
 2. Viivytä orgasmin alkamista. Tekniikka koostuu stimulaation tietoisesta pysäyttämisestä tai vähentämisestä ennen huipentumaa ja jatkamalla sitä sitten uudelleen.
 3. Kokeile tantrista seksiä. Kyse on hengittämisestä ja kaikkien aistien aktivoimisesta.  Muuten, tämä on mahdollista myös yksin.

Mitä tehdä, jos haluat lopettaa nopeasti

 1. Valitse asennot, jotka auttavat sinua saavuttamaan syvän tunkeutumisen. Ja mikä parasta, ne, joiden avulla voit edelleen stimuloida toistensa erogeenisiä vyöhykkeitä.
 2. Poistu rutiinista. Yritä olla harrastamatta seksiä sängyssä, vaan esimerkiksi kylpyhuoneessa. Jos teet tämän yleensä ennen nukkumaanmenoa, yritä lykätä seksiä aamuun vaihteeksi. 
 3. Älä riisuudu. Sinun ei tarvitse olla täysin alasti harrastaaksesi seksiä. Se, että olet pukeutunut, luo kiireellisyyden tunteen. 
 4. Puhu toiveistasi. On tärkeää tehdä tämä aina, ja vielä enemmän tilanteessa, jossa taistelet aikaa vastaan. Joten jos sinun täytyy imeä tai tarttua hiuksiin tuodaksesi orgasmin lähemmäksi, sano niin.
 5. Uudet tunteet voivat tuoda orgasmin lähemmäksi, joten voit vapaasti leikkiä nänneilläsi, silittää itseäsi ja niin edelleen.
 6. Käytä seksileluja. Sen lisäksi, että voit monipuolistaa yhteistä sukupuoltasi, voit yleensä työskennellä paljon nopeammin kuin kumppanisi.

Mikä on tulos

Seksi voi kestää niin kauan kuin haluat – normista ei ole käsitystä. Sukupuolen kesto riippuu monista tekijöistä: iästä, terveydentilasta, sukupuolen tuntemuksesta ja omasta kehosta. Jos sinulle näyttää siltä, että seksisi on liian pitkä tai päinvastoin päättyy salamaan , voit yrittää muuttaa tätä.

Erektioajan pidentyminen: mitä miehen pitäisi tehdä

Kuinka pidentää erektioaikaa? Tämä on melko ajankohtainen aihe, ja melkein jokainen mies on ajatellut sitä iästään ja sen ajan indikaattoreista riippumatta, jolloin hän ylläpitää erektiota.

Milloin sinun pitäisi pidentää erektioaikaa? Lääkärit sanovat, että normaali sukupuoliyhteys kestää 1,5-5 minuuttia. Siksi on tarpeen ryhtyä toimenpiteisiin erektion lisäämiseksi, kun siemensyöksy tapahtuu kirjaimellisesti muutaman hieronnan jälkeen.

Erektion kestoa tulisi pidentää, vaikka kumppani ei saisikaan maksimaalista tyydytystä, koska mies on valmis aikaisemmin. Tai jos vahvemman sukupuolen edustaja haluaa nauttia seksistä pidempään.

Joten on tarpeen selvittää, miksi miehet kokevat ennenaikaisen hallitsemattoman siemensyöksyn ja mitkä syyt johtavat siihen? Ja harkitse myös, kuinka tehokkaimmin pidentää erektion kestoa.

Kuinka pidentää erektion kestoa?

Kuka miehistä ei halua olla vahvimman erektion omistaja ? Voit lisätä miesten erektiota eri tavoin itsekontrollitaitojen perusteella. Yleensä suotuisaa tulosta ei saavuteta välittömästi, vaan muutama koulutus, ja mies täyttää tehtävän.

Hengitysmenetelmä on tehokas menetelmä, joka auttaa miehiä pidentämään yhdynnän kestoa. Jos mies tuntee, että siemensyöksy on välitön, hänen tulee hengittää mahdollisimman syvälle ja pidättää sitten hengitystään.

Käytäntö osoittaa, että tämä menetelmä johtaa sykkeen laskuun sekä muihin fysiologisiin indikaattoreihin, jotka yhdessä viivästyttävät siemensyöksyn alkamista.

Seuraavat menetelmät auttavat lisäämään erektiota:

Voiteluaineen laajennin auttaa kompensoimaan ennenaikaista siemensyöksyä.  Tämä työkalu sisältää tiettyjä aineita, jotka pidentävät yhdynnän kestoa ja vähentävät hieman peniksen herkkyyttä.

Ei ole suositeltavaa ostaa voiteluaineita, jotka sisältävät lidokaiinia koostumuksessaan, koska tämä aine voi täysin vaimentaa herkkyyttä ja kumppanit eivät tunne mitään.

Muita tapoja lisätä erektiota

Vahvemman sukupuolen edustajien arviot väittävät, että lisääntymiselimen kiinnittäminen auttaa viivästyttämään siemensyöksyä. Jos mies tuntee, että looginen johtopäätös on tulossa, hänen on tartuttava penikseen ja puristettava se tiettyyn paikkaan.

Valitettavasti tämän alueen sijainti on yksilöllinen jokaiselle miehelle. Yksi auttaa sukupuolielinten pään puristamisessa, toiset puristavat peniksen pohjaa ja toiset painavat sitä molemmilla käsillä. Voit valita oman vaihtoehtosi vain käytännössä.

On kuitenkin huomattava, että tällä menetelmällä on myös päinvastainen vaikutus. Jos et laske voima- ja painekuormitusta, voit heikentää merkittävästi seksuaalista kiihottumista, minkä seurauksena yhdyntää ei voida suorittaa loppuun.

Lisävaihtoehtoja erektion parantamiseksi:

Jos valitset menetelmän, joka auttaa pidentämään pystyssä olevan tilan aikaa ja pidentämään läheisyyttä, sinun on ensin keskityttävä tunteisiisi ja kokemukseesi.

Ei ole väliä, jos se ei toimi muutaman ensimmäisen kerran. Kaikki taidot voidaan hallita onnistuneesti ajan myötä. Tärkeintä on löytää täydellinen vaihtoehto itsellesi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.