Mikä vaikuttaa yhdynnän kestoon?

Tutkimuksen aikana tutkijat keräsivät tietoa 432 parin seksuaalisesta aktiivisuudesta. Osallistujat itse toimittivat vaaditut tiedot erityisen mobiilisovelluksen kautta. Kaiken kaikkiaan tiedemiehillä oli käytettävissään tietoa yli kahdesta tuhannesta seksuaalisesta teosta. Kuten kävi ilmi, ne kestivät keskimäärin noin 12 minuuttia, mutta tässä tapauksessa yksi kumppaneista ei ollut tyytyväinen seksielämäänsä. Jos sukupuoli kesti noin puolitoista kertaa pidempään samanaikaisesti, kävi ilmi, että tämä oli ”tarpeeksi” prosessin molemmille osapuolille.

Asiantuntijat huomauttavat, että seksuaalisen kontaktin kesto ei ollut ainoa tekijä tutkimuksen osallistujien tyytyväisyydessä yksityiselämäänsä. Tutkijat mainitsevat tekijöinä muun muassa läheisyyden tunteen kumppania kohtaan ja asennon valinnan seksin aikana.

Useat viime vuoden aikana tehdyt tutkimukset osoittivat melko samanlaisia tuloksia. Erityisesti ryhmä tutkijoita teki tutkimuksen, joka osoitti, että yhdynnän keskimääräinen kesto on nykyään noin 10 minuuttia, mutta sekä naiset että miehet pitävät 20 minuuttia yhdynnän ”optimaalisena” kestona. Muuten, saman tutkimuksen tulosten mukaan 55 prosenttia naisista ja 30.7 prosenttia miehistä väärensi orgasmin ainakin kerran, ja 25 prosenttia miehistä ja 8.7 prosenttia naisista myönsi omistautuneensa itsetyydytykseen päivittäin.

Samaan aikaan toinen tutkimus viittaa siihen, että useimmissa tapauksissa naiset, joilla on perinteinen seksuaalinen suuntautuminen, voivat saada orgasmin 30 minuutissa, jos sekä esileikki että seksuaalinen kontakti ovat mukana tuolloin.

Keskiarvot

Lääkärit ovat kehittäneet normin käsitteen patologisten poikkeavuuksien ja niihin liittyvien sairauksien tunnistamiseksi. Itse asiassa kaikki ei ole vain yksilöllistä, vaan riippuu myös useista lisätekijöistä. Mutta on mielenkiintoista tietää, kuinka kauan seksi kestää keskimäärin pariskunnissa, jotka ovat asuneet yhdessä yli vuoden.

Tutkimusten mukaan yhdynnän keskimääräinen kesto on 2,5 minuuttia. Tänä aikana mies luo 65-250 kitkaa nopeudesta riippuen. Näin ollen lyhyt sukupuoliyhteys kestää lääkäreiden mukaan enintään 60 sekuntia. Ja sukupuolta, joka kestää 5 minuuttia, pidetään jo pitkään ja se osoittaa patologioita.

Tekijät, jotka vaikuttavat seksuaalisen kontaktin pituuteen

Joskus mies itse ei voi selittää, miksi hän ”kesti 10 minuuttia” tänään ja eilen riitti useisiin kitkaan. Seksologit ja seksopatologit sanovat, että jokainen tilanne on yksilöllinen ja yhdynnän kestoon ei useimmiten vaikuta yksi tekijä, vaan niiden yhdistelmä.

Joten tärkeimmät ovat:

 • Miehen emotionaalinen tila . Moraalisesta uupumuksesta tai liiallisesta stressistä tulee tukos orgasmin saavuttamiseksi tai päinvastoin katalysaattori nopealle siemensyöksylle;
 • Kivun läsnäolo . Tulehduksellisilla prosesseilla tai mikrotraumoilla mies tuntee epämukavuutta kitkasta. Näin ollen emme enää puhu nautinnosta, vaan myös orgasmista;
 • Fysiologiset ominaisuudet . Liian herkkä terska vaikuttaa siihen, että mies lopettaa nopeasti;
 • Temperamentti ja ikä . Hormonilisäys ja siten miehen seksuaalisen aktiivisuuden huippu laskee 18-22 vuoteen. Tänä aikana yhdyntä on lyhytaikaista. 35-40 vuoden iän saavuttamisen myötä orgasmin saavuttamiseen tarvittava aika kasvaa;
 • Seksuaalisen kosketuksen tiheys . Säännölliset läheiset suhteet vastakkaiseen sukupuoleen normalisoivat yhdynnän keston. Harvinaiset yhdisteet voivat aiheuttaa miehen loppumisen liian nopeasti tai hänellä voi olla vaikeuksia erektiossa;
 •  Poseeraus . Paljon riippuu peniksen tunkeutumiskulmasta ja syvyydestä emättimeen sekä vauhdista. On asemia, joissa miehellä on vaikeuksia kitkan kanssa, esimerkiksi hänen puolellaan. Tai kun nainen, jolla on jalat sidottuina, makaa selällään. Näin ollen on mahdotonta ylläpitää nopeaa rytmiä, joten orgasmin alkamista lykätään;
 • Kondomien käyttö . Este-ehkäisyvalmisteet vähentävät merkittävästi tuntoaistimuksia ja vaikuttavat yhdynnän kestoon. Ja jos lisäät voiteluainetta ”Stop” -vaikutuksella, teon kesto pidentyy monta kertaa verrattuna tavalliseen emättimen tunkeutumiseen ilman kondomia samoille kumppaneille;
 • Naisen houkuttelevuus . Mies rakastaa silmillään, joten mitä seksikkäämpi tyttö näyttää, sitä nopeammin koko asia tulee loogiseen johtopäätökseen. Et tietenkään voi sivuuttaa tunteita – rakkautta, intohimoa, ihailua.

Fysiologinen ilmastointi

”Normaalin” ajan käsitteellä ei ole juurikaan tekemistä sen kanssa, kuinka paljon kitkaa tarvitaan orgasmin saavuttamiseksi miehessä ja naisessa. Jos verrataan näitä indikaattoreita, on järkevää päätellä, että miesten keskiarvot ovat huomattavasti yliarvioituja ja päinvastoin alhaisia tytöille. Ennen konkreettisten lukujen antamista kannattaa kuitenkin tarkastella molempien sukupuolten fysiologisia ominaisuuksia.

Naisen orgasmi kestää paljon kauemmin kuin miehen. Tämä johtuu luonnosta, ja on vain noudatettava sen lakeja. Joten seksologien mukaan on vaikea päästä maaliin 2-3 minuutissa. Tyttö tarvitsee keskimäärin noin 8 minuuttia kitkaa tehokkaassa asennossa saadakseen orgasmin. Ja tähän kohdistuu pitkä esileikki, joka sisältää erogeenisten vyöhykkeiden hyväilyjä.

Naisten fysiologia ei salli naisten huipentua sekunneissa ilman valmistelua. Mutta miehille kaikki täällä on paljon yksinkertaisempaa ja yksinkertaisempaa. Urologit antavat numeronsa. Siten vahvempi sukupuoli voi saavuttaa siemensyöksyn 45-60 sekunnissa ilman esileikkiä. Ja jos prosessia odottivat tekijät, kuten pitkittynyt pidättäytyminen tai liiallinen jännitys, tämä aika lyhenee kokonaan 2-10 sekuntiin.

Edellä esitetystä seuraa, että seksuaalisen kanssakäymisen normaalin keston käsitettä ei voida pitää objektiivisena. Ihmiset, jotka ovat asuneet yhdessä pitkään ja ovat ”tottuneet” toisiinsa, voivat orgasmia 2-3 minuutissa. Kokeneet vaimot toteavat, että kontaktin laatu on heille tärkeämpää kuin kesto.

Patologiset arvot: mahdolliset syyt ja menetelmät niiden ratkaisemiseksi

Pidempi sukupuoliyhteys on tutkijoiden mukaan 10-40 minuuttia. Lisäksi puhumme aikavälistä, joka lasketaan peniksen asettamisesta emättimeen siemensyöksyyn. Näin ollen tämä indikaattori ei sisällä esileikkiin ja ”hellyyteen” seksin jälkeen käytettyä aikaa.

Lääkäreiden näkökulmasta tällainen kesto uuvuttaa merkittävästi sekä miehen että hänen kumppaninsa. Patologisten arvojen syyt ovat yleisempiä:

 • Tulehdusprosessit (infektiot, eturauhastulehdus tai virtsaputki);
 • synnynnäiset patologiat;
 • aineenvaihduntamuutoksiin liittyvä diabetes kudoksissa;
 • Alkoholin tai huumeiden liiallinen kulutus;
 • Lääkkeiden käyttö esimerkiksi korkeaan verenpaineeseen.

Lisäksi pitkien seksuaalisten kontaktien syyt voivat olla psykologisia ominaisuuksia. Esimerkiksi kun  mies  tulee läheiseen suhteeseen naisen kanssa ensimmäistä kertaa, hänen ruumiinsa voi käyttäytyä eri tavalla. Ja orgasmin saavuttamisen mahdottomuus johtuu täysin hermostuneesta tilasta ja kokemuksista. ”Keskeyttämisiä” esiintyy kuitenkin usein, kun erektiota ei tapahdu tai se on lyhytaikainen.

Jos mies ymmärtää, että yhdynnän pituus ei anna iloa hänelle tai hänen kumppanilleen, tämä on syy ottaa yhteyttä urologiin. Jos on objektiivisia syitä – patologioita tai tulehduksia – lääkäri määrää hoidon. Jos syy on psykoemionaalisessa tilassa, tarvitaan seksologin tai psykoterapeutin apua.

Pitkäaikainen sukupuoliyhteys ei vain tyhjennä kumppaneita, vaan uhkaa myös epämiellyttäviä fysiologisia seurauksia:

 • Entzündungsphänomene im Vas deferens;
 • Emättimen herkkyyden väheneminen;
 • Mikrotrauma ja limakalvojen kyyneleet.

Lyhyt sukupuoliyhteys: hoidon syyt ja menetelmät

Nopea johtopäätös järkyttää usein miestä, koska naisella kestää paljon kauemmin saavuttaa orgasmi. Harmonian saavuttamiseksi seksuaalisissa suhteissa parien kumppanit käyttävät muita stimulantteja – seksileluja, erityisiä voiteita.

Pidempi esileikki auttaa myös naisia saavuttamaan huipentumansa nopeammin. Jos sukupuoliyhteys kestää kuitenkin alle minuutin, tämä on usein huolestuttavaa.

Tähän voi olla useita syitä:

 • Yliherkkä terska. Yksi ratkaisu tähän ongelmaan on kardinaalinen ympärileikkaus. Jotkut uskonnot harjoittavat tällaista toimintaa, mutta tämä johtuu pääasiassa ilmastovyöhykkeiden erityispiirteistä. Esinahan ympärileikkaus ei ainoastaan mahdollista useiden hygieenisten ongelmien ratkaisemista, vaan myös vähentää merkittävästi pään herkkyyttä, mikä pidentää seksuaalista kosketusta. Jos et halua mennä leikkaukseen, kylmävaikutteisten kondomien ja voiteluaineiden käyttö voi parantaa tilannetta;
 • Psykologiset kompleksit. Ongelma ratkaistaan vain seksologin tai psykoterapeutin toimistossa. Lisäksi miehellä on oltava ymmärtäväinen ja rakastava tyttöystävä, jotta hoidolla olisi positiivinen vaikutus;
 • Hormonaalinen epätasapaino . ”Mieshormonien” puute tai ylimäärä vaikuttaa suoraan tehoon ja erektioon. Lääkehoito ratkaisee ongelman, mutta poikkeaman syiden tunnistaminen määrää vakavan tutkimuksen tarpeen;
 • Tulehdus . Eturauhastulehdus ja vesikuliitti ovat tärkeimmät sairaudet, jotka vaikuttavat yhdynnän laatuun. Molemmat vaativat pätevää tukea asiantuntijoilta. Ilman lääketieteellistä hoitoa nämä sairaudet voivat tulla kroonisiksi;
 • Välitetyt sukupuolitaudit . Peniksen yliherkkyys voi johtua tällaisesta syystä. Tilanne voidaan korjata käyttämällä kondomia, erityisiä herkkyyttä vähentäviä voiteita ja erektiorenkaita.

Yhdynnän tulisi kestää juuri sen verran, että molemmat kumppanit voivat nauttia prosessista ilman terveysvaikutuksia. ”Optimaalisen” käsite on liian pinnallinen keskiarvojen seuraamiseksi. Ja tietysti sinun pitäisi olla viimeinen, joka ohjaa ystävien ja videoiden tarinoita Internetissä.

Ennenaikaisen siemensyöksyn vaikutus mieheen ja hänen kumppaniinsa.

Tutkimusten mukaan ennenaikaiselle siemensyöksylle alttiit miehet ja heidän kumppaninsa eivät voi hallita siemensyöksyään, eivät koe seksuaalista tyydytystä ja kärsivät mielenterveysongelmista.

Nämä ongelmat eivät koske vain miehiä, vaan myös heidän kumppaneitaan, parisuhteen ongelmat ovat yhtä harvinaisia kuin alhainen elintaso. Naimattomat miehet kärsivät enemmän, koska he välttävät suhteita epäonnistumisen pelossa.

Yleensä mies, jolla on terve teho ja intohimo kumppaniin, siemensyöksyy muutaman minuutin kuluessa tunkeutumisesta, varsinkin jos tämä on ensimmäinen sukupuoli. Naisen on vaikeampi saavuttaa orgasmi, se kestää kauemmin. Siksi kokeile näitä menetelmiä yhdynnän pidentämiseksi:

Paluu. Jos tämä on ensimmäinen sukupuoli tai läheisyys pitkän tauon jälkeen, mies ei pysty pidättelemään pitkään. Anna kumppanisi lopettaa se, mitä aloitit, tai käytä suuseksiä, joka johtaa siemensyöksyyn, älä unohda miehen erogeenisiä vyöhykkeitä ja ole sitten toistuvassa sukupuoliyhteydessä. Mann kestää paljon kauemmin.

Kondomit. Ehkäisyvälineiden tiedetään vähentävän peniksen herkkyyttä. On myös erityisiä pitkäaikaisia kondomeja, jotka sisältävät voiteluainetta, joka vähentää miehen herkkyyttä.

Asennon valinta. Pitkäaikaisen yhdynnän aikana luovu lähetystyöasennosta ja valitse mielenkiintoisempi asento, kuten upseeriasento (naisen jalat kumppanin hartioilla).

Tauko. Kun mies tuntee orgasmin lähestymisen, hänen pitäisi pysähtyä, kunnes ensimmäinen kiihottumisen aalto on ohi, ja jatkaa sitten kitkaa. Voit tehdä tämän useita kertoja, kunnes nainen nauttii siitä.

Puristustekniikka. Ennen siemensyöksyä purista terskan peniksen ja peniksen varren välistä aluetta kädelläsi muutaman sekunnin ajan. Tämä viivästyttää tontin loppua.

Tulos

On tärkeää ymmärtää, että kaikki tutkimus ja määräykset eivät ole dogmeja. Tärkeintä on, että molemmat kumppanit ovat tyytyväisiä yhteiseen seksielämään. Teon kesto riippuu myös miehen kunnosta, kokemuksesta ja parin vaikutelmien kirkkaudesta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.